2011/05/05

Imi a 3-5. helyre várja a csapatot

Vitán felül áll, hogy a vészpolip, Imi volt az Aljas HFC legjobbja a Raubkopie elleni 1-1-es döntetlen alkalmával. Játékosunk ennek megfelelően nem kerülhette el az Aljas Online kérdéseit.

Mi a helyzet a bokáddal? Fájlaltad a bemelegítés alatt.
- Hát sajnos az nem valami jó... A hátralevő mérkőzéseken talán jobb lenne pihentetni, esetleg a védést vállalnám, mert mindig rásérülök, és nem tud teljesen meggyógyulni.

Az most is egész jól ment. Bár nem erre készültél, azért beugróként is sikerült kimagaslóan teljesítened. Összefüggésben lehet ez az alkoholfogyasztás megnövekedésével?
- Dehogy, azzal nem igazán. Viszont azzal igen, hogy együtt volt a csapat nagy része Párkányban, és hasonlóan az előbbi évekhez most is jó volt a hangulat! Az igazság az, hogy a meccsen sokszor szerencsém is volt, de ha az elején elkapok egy-két labdát, akkor az mindig segít, hogy a csata hátralevő részében is egy kicsit magabiztosabb legyek. Meg nem tagadom, szeretek védeni -
szögezte le Jack.

Mi a véleményed összességében a csapat párkányi és hétfői teljesítményéről?
- Mind a kettő szerintem jó volt, attól függetlenül, hogy a hétfőinél sokkal jobban is tudunk játszani, bár azért azt is jegyezzük meg, az erőviszonyok nem nekünk kedveztek. Az is igaz, hogy egy kis szerencsével még ez a meccs is meg lehetett volna, de ne legyünk telhetetlenek, Fortuna velünk volt ezen a mérkőzésen.


Hova érhetünk oda a szezon végén?
- A bajnokságban szereplő eddigi csapatok teljesítménye láttán, valamint a jó formánkat alapul véve a 3-5. hely közé várnám a csapatot, de elismerem, hogy ez kicsit optimista hozzáállás. Egyébként a peep showba biztos!

6 megjegyzés:

  1. korrekt, peepbe találkozunk! :)

    VálaszTörlés
  2. Ajjaj, veszélyben a helyem?? :)

    VálaszTörlés
  3. mellesleg melyik krimóban mérik kávéspohárban a viszkit!?

    VálaszTörlés
  4. Hát Pufikám, ilyen a kapussors! Aki egyszer kikerül a kapuból, annak keményen meg kell küzdenie a visszakerülésért. :)

    VálaszTörlés
  5. @ Norbó: Szerintem a Havasban tuti! Ha van ott viszkasz. :)
    Tényleg, le kéne menni már a Havasba is valamikor!

    VálaszTörlés
  6. Igyekszem visszatornászni magam és meghálálni a bizalmat! :) Nem akarom, hogy Jack újra rákapjon az ízére, maradjon meg neki csak a jó faszénes zamat! :)
    Vettem kapuskesztyűt is pedig....

    VálaszTörlés