2011/05/26

Hétfő az izgalmak napja lesz

Hihetetlen izgalmak várhatóak hétfőn a bajnokság utolsó fordulójában mind a tabella első, mind annak második felében. Az utolsó kanyarban a már kiesett El Niño szabadnapos, a többiek egymás között dönthetik el a helyezések sorsát. Egyedül a Sördögök játszik többszörös karalábé-díjas mérkőzést, az összes többi alakulat számára komoly téttel bír az aktuális összecsapás. Lássuk, mi is a helyzet pontosan!

Raubkopie - Iron FC, 19 óra:
Gigantikus kiesési rangadó. A Raubkopie-nak egyetlen pont még kell a biztos bentmaradáshoz, ellenfelük pedig csak egy győzelemmel reménykedhet, minden más esetben búcsúzik.

Grund FC - Sördögök, 19 óra:
A bajnok számára már csak a presztízs miatt éles a meccs, a Grund ellenben csak egy sikerrel ünnepelhet biztosan feljutást. Amennyiben a zöldes-szürkés-barnás mezesek ikszelnek, - de jó kimondani - az Aljas kontra Vastüdő csata kimenetelére vannak utalva (csak egy döntetlen jó nekik), egy vereséggel pedig biztos bukják a dobogót.

Szépfiúk FC - AS Kóma, 20 óra:
Újabb kiesési helyosztó. Amennyiben legutóbbi ellenfelünk győz, csak matematikailag tud kiesni, az iksz viszont a D ligát jelenti a Szépfiúknak. A Kómának egy pont untig elég a bentmaradáshoz.

Reaktivált Gének - Telep SEK, 21 óra:
A Géneknek egyetlen pont is elég a B ligába jutáshoz, sőt ha a Vastüdő nem győz le minket, annyi sem kell nekik. A Telep SEK egy ponttal gyakorlatilag megmenekültek (elméleti esély van rá, hogy nem...), vereség esetén viszont nagyon kell izgulniuk.

Aljas HFC - Vastüdő, 21 óra:
Rangadó jellegű összecsapás. Amennyiben a Grund FC kikap a már bajnok Sördögöktől, ez a meccs dönt a feljutásról: amelyik csapat győz, érmet szerez, az iksz a Vastüdőnek jó. Ha a Grund mérkőzése iksz, a mi csatánk viszont eldől, a győztes feljut. Amennyiben a Grund győz, az Aljas - Vastüdő csörte győztese a 4. helyre fut be, ami szintén szép eredmény lenne. Szóval egy összeszedett produktummal meg lehet koronázni a szezont!

(AZONOS PONTSZÁM ESETÉN AZ EGYMÁS ELLENI EREDMÉNY DÖNT!)

2 megjegyzés:

  1. Nincs mese, meg kell nyerni! A rangadó miatt is, a helyezés miatt is, meg a szezonzárás miatt is!
    Gyerünk skacok, hajrá Aljas!
    Játsszunk most a legjobban!

    VálaszTörlés