2010/04/01

Mivel lehetne viccelni április 1-jén?

Április 1. a tréfák napja. Felmerül a kérdés, milyen testhezálló átveréssel lehetne felheccelni az Aljas család tagjait. Íme néhány ötlet!

- Roger: Váratlanul eltűnik reggel a borotva meg a hajzselé, így szőrösen, belövetlen rőzsével kénytelen melózni menni. A beépített munkatársak aprópénzt dobálnak elé az irodában.
- Bobi: Kivonulnak a mentők meg az ÁNTSZ munkatársai a DHL-hez, berontanak az épületbe, lefogják, kiviszik a ház elé, slaggal leveretik, és a börtönökben használt fehér porral lefertőtlenítik.
- Laci: Ismeretlen tettesek hajnalban minden ehetőt eltávolítanak a lakásból egy fej nyers brokkolin kívül, az ajtó zárva, a kulcs pedig eltűnt.
- Imi: Csuti reggel azzal nyit, belefáradt a hányásfoltok takarításába, nincsen több házibuli az Angyalban, sőt, egy ideig egyáltalán nem szeretne vendégeket fogadni, továbbá úgy érzi, mindkettejüknek egy kis méregtelenítésre lenne szükségük, így a lakásban található összes piát megsemmisítette.
- Doyen: Leül vele a csapat, majd egy önként jelentkező közli, az egy év alatt szerzett egy bajnoki gól édeskevés, ezért fél évre, kölcsönben a Latrina Hurrikánhoz kerül kölcsönben a negyedosztályba, és csak akkor térhet vissza, ha házi gólkirály lesz.
- Csuti: Pista beállít 3 hatalmas kofferrel, majd határozottan közli, legyőzte Imit lábtolásban, így mostantól ő lakik vele az Angyalban.
- Furik úr: Kihirdetik, nyáron lebontják a Kinizsit, a lakók pedig mehetnek, amerre akarnak. Ezzel párhuzamosan kiderül, előre hozták két héttel a szakdoga leadási határidejét.
- Zsani: Gergő anyukája behívatja, közli vele, hogy a munkatársak közül valakinek szerda reggelente rendszeresen erős cefreszaga van, és segítsen megtalálni azt, aki kedd esténként kimaradozik, mert el szeretné bocsájtani.
- Balu: Esélytelen, semmivel nem lehet kizökkenteni.
- Pufi: A főnöke tombolva kérdezi, ki nézegeti naphosszat a szlengblogot, majd egy kollégájához fordul, meggyőződése, hogy ő a tettes, ezért ki van rúgva. Az illető természetesen bizonygatja, ártatlan, ennek ellenére mennie kell. A munkatárs szedi a cókmókját, és bőgve elhagyja az irodát.

[Sztiki]

12 megjegyzés:

  1. Miki: Miután gondosan eltervezte napját(ébresztő 10:35 kor a harmadik szundi és a hármas fingszó után öt perccel, zuhany,stb..)gondosan nekilát, hogy felkészüljön az aznapra rendelt mell-hát napra, ám sajnos a Túrós-banános-joghurtos kerverék alapanyagaival nincs minden rendben. Körbenéz a konyhában és látja, hogy Háccs túróstésztát ebédel, Mackó banánt majszol, a joghurt pedig megromlott. Miki erre begőzöl, felhagy a gyurmával és belekezd a túrós-banános-joghurtos stickletti forgalmazásába.

    VálaszTörlés
  2. Ohohó, a második fele az már egy másik történet, kedves Brumi. :)
    Valóban, hamarosan jön a "Ki hogyan reagálna?" című dolog is! :)

    VálaszTörlés
  3. nem értem, alaptalan :)

    VálaszTörlés
  4. Tudom, de nem bírtam kihagyni, utólag azt azért sajnálom, hogy a "gekkó" szót nem szőttem bele :))))

    VálaszTörlés
  5. Miki: Pistával közös vállalkozást indít, aminek tevékenysége még nem teljesen kiforrott, vagy egy nyelvoktató stúdiót indítanak "Szép magyar kiejtés" címmel, vagy pedig egy vidámparkot fognak üzemeltetni, aminek természetesen a "Csak úgy pörögtek..." fantázianevet adják. Mikiről kiszivárog továbbá egy paparazzi videó is, amelyben a vámosok által elkobzott Gucci, Versace és Hugo Boss ruhabálába veti magát, és véreres szemekkel, habzó szájjal próbál magának összeturkálni egy komplett ruhatárat. Ennek következtében a Pepsifoci stábja utat mutat neki és Miki kénytelen a Blikk.hu-n, illetve a Nők lapja café horoszkóp rovatjában publikálni.....

    VálaszTörlés
  6. Laci a reménytelen álláskeresés következtében végső elkeseredésében kufinak áll, és naphosszat kalippózik, valamint a korpásba blokkol a Népligetben. De a sok rút cápázás közepette végre rámosolyog a szerencse, mert Ricky Martin véletlen arra téved, és kecsegtető ajánlattal áll elő: amennyiben jól felülteti a fingófára, egymillió dollárt fizet neki. Laci természetesen belemegy a dologba és az egy mikulás begyűjtése után elégedetten tér vissza a barlangba....

    VálaszTörlés
  7. Ezek nagyon szép történetek, lehet Spielberg le is csap rájuk, de mi bennük az átverés? :)

    VálaszTörlés
  8. Hmm, én azért ezzel nem viccelnék, Kati tud az Aljas família létezéséről! Ki tudja, talán rendszeres fórumovasó?... :)

    VálaszTörlés
  9. Hát, Gergőből kiindulva meglepődnék, de azért ha gondolod, átírjuk, nehogy gond legyen az előmenetellel. :)
    Valami ilyenre: Zsani reggel nem találja párnája alatt a PSZÁF működési szabályzatát, és a vasalót is elrejtette valaki, amivel munkaruháját szerette volna tökéletesre simogatni. :)

    VálaszTörlés
  10. Jóvvanna, én csak az abszurd történetet kerekítettem ki, tehát maga a story az átverés!! :) De ha akarsz, este írok olyat, hogy befosol! (Mondjuk azt amúgy is, nem? :P)

    VálaszTörlés
  11. Jöhet! :)
    A zárójeles megjegyzés pedig természetesen pokolian rosszul esett! :)

    VálaszTörlés