2010/04/28

Katasztrófa...

Megalázó vereséget szenvedett csapatunk az ELTE Bajnokság 8. fordulójában, az El Niño végig sokkal jobban futballozva 10-2-es győzelmet aratott az addigi listavezető Aljas HFC ellen.

Borzalmasan támadtunk, és még annál is borzalmasabban védekeztünk, így a körülbelül négy sebességi fokozattal feljebb játszó fehér mezesek gyakorlatilag hülyét csináltak belőlünk. A meccsről ennyit, ennek ellenére ezt az estét elfelejteni NEM szabad! Remélhetőleg a történtek megpiszkálják a csapat önbecsülését, és az utolsó két körben sikerül az Aljas családhoz méltóan teljesíteni.

El Niño - Aljas HFC 10-2 (5-2)
Gsz.: Csóti N. (2)
Aljas: Szamosközi G. - Vass B., Furik Zs., Kívés L., Nagy B., Csóti N., Molnár I., Szabó M.

Imi: "Annyira értékelem a meccset tízes skálán, mint ahány gólt rúgtunk..."

Ami a többi pályát illeti: a Tüdő FC hatalmas csatában hozta saját meccsét a Söry ellen, a CSTB viszont elverte az EDSK-t, a kiesés ellen folytatott harcban fontos pontokat szerzett a Galmácsi és a Vastüdő. A bajnoki aranyért folytatott harc hirtelen többesélyessé vált: amennyiben az El Niño összes hátralévő meccsét hozza (többek között a Tüdő ellen), megnyeri a pontvadászatot.

FRISSÍTETT TABELLA: ÍGY ÁLL A BAJNOKSÁG - KATTINTS!

Eredmények: Söry - Tüdő FC 1-2, Vastüdő - Reaktivált Gének 3-1, Galmácsi Tábor - Oranje 5-1, CSTB tarcsi - Egyetértés DSK 3-2.

4 megjegyzés:

  1. No, hát ez egy rakás szar volt, ezt mindenki tudja. Puhányan, pipogyán nem lehet meccset nyerni. Szerintem nem szabad legyinteni a meccsre, hogy felejtsük el, remélhetőleg mindenkinek vannak, lesznek meglátásai, mit kéne máshogyan csinálni - elsősorban saját magának. Jókor jön a pihenő, aztán a következő meccs előtt akár beszélhetünk is pár szót, volt, amikor használt. Már csak az önbecsülésünk miatt is bármi áron meg kell nyerni az utolsó két meccset, aztán meglátjuk, mire lesz elég.

    VálaszTörlés
  2. Ja, elnézést a szóismétlésért. :)

    VálaszTörlés
  3. Elvertek minket mint buzi a faszát. Fájdalom de még ilyen arányban is megérdemelten nyertek...
    Előre kell tekinteni, ettől még persze beszélhetünk erről majd.

    VálaszTörlés
  4. profi nyilatkozat is lehetne ez! persze a buzis hasonlattól eltekintve

    VálaszTörlés