2010/04/14

Két fontos pontot veszítettünk

Csalódást keltő döntetlennel folytatta szereplését az Aljas HFC az ELTE Bajnokság C/2 osztályában, a Bányász a Söry ellen ért el 2-2-es döntetlent kétgólos vezetésről.

A meccs eleje egyértelműen biztatóan alakult, gyorsan sikerült kétszer is a kapuba találni, és ki is végezhettük volna ellenfelünket, a helyzetek azonban kimaradtak. Egy figyelmetlenség után magára talált a Söry, és még a szünet előtt egy ritkán látható bombával ki is egyenlített.

Fordulás után védekezésben feljavult az Aljas, támadásban viszont ezt követően semmi sem sikerült, így nem sikerült begyűjteni az előirányzott három pontot. Összességében elmondható, hogy a rengeteg kihagyott helyzet miatt csak magunknak tehetünk szemrehányást a pontvesztésért, még akkor is, ha Fortuna nem a mi kezünket fogta, és négyszer is a kapufa mentett az ellenfél portása helyett.

Aljas HFC - Söry 2-2 (2-2)
Gsz.: Kívés L., Molnár I.
Aljas: Nagy B. - Vass B., Kívés L., Szamosközi G., Mihály A., Molnár I., Szabó M., Csóti N.

Mackó: "Jó kezdés után sajnos győzelmet engedtünk ki a kezünkből. Inkább vesztettünk két pontot, mintsem nyertünk egyet."

FRISSÍTETT TABELLA: ÍGY ÁLL A BAJNOKSÁG - KATTINTS!

Ami a többi pályát illeti: számunkra a leglényegesebb fejlemény, hogy a Tüdő hozta saját meccsét, így már nem a saját kezünkben van a sorsunk az elsőségért folytatott harcban.

Eredmények: Tüdő FC - Galmácsi Tábor 4-1, Statikus Gumirugók - Egyetértés DSK 3-1, Vastüdő - Oranje 0-0, Reaktivált Gének - CSTB tarcsi 0-9.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése