2010/04/24

Balu kedden százados lehet!

Szép jubileum előtt áll Balu, az Aljas HFC játékosa: 8-asunk a keddi, El Niño elleni összecsapáson 100. alkalommal viselheti tétmérkőzésen a klub mezét.

Balu alapító tagja az alakulatnak, ott volt a történelmi első mérkőzésen, átélt egy sor feljutást, szerencsére jóval kevesebb kiesést, képviselte a kupaporondon is az Aljast, és jóval több találkozónál tartana, ha nem hátráltatják időről-időre sajnálatos sérülések. Eddigi 99 meccsén kétszer talált a hálóba: még a Mérnök utcai pokolban, egy Csongrád ellen 10-5-re elbukott összecsapáson nyitotta meg a gólok sorát, majd ősszel, a Tesike ellen robbant mintaszerűen egy pontrúgásra.

- Gratulálunk játékosunknak a mérföldkőhöz, és persze nagyon reméljük, hogy a társak gondoskodnak a győztes jubilálásról - mondta az Aljas Online-nak a Tejesember az ünnepélyes esemény kapcsán.

Az El Niño elleni ütközet 20.30-kor kezdődik, és említsük meg azt is, korelnökünk, Gábor is nevezetes számhoz érkezik, 125. mérkőzését vívhatja a Bányász színeiben. Hajrá, Aljas!

1 megjegyzés: