2010/04/14

Amikor a hóhért akasztják: "Rém gyenge voltam"

Roger, a Bányász csatára úgy érezte, a Söry elleni rossz emlékű találkozót követően ideje a hóhért akasztani, kérdéseivel megkínálni az általában a mikrofon túlsó végén álló Mikit. Az AHFC 14-ese rendkívül önkritikus hangot ütött meg – bár az is igaz, erre tényleg minden oka megvan...

2-2 az előre hatpontosnak beharangozott mérkőzésen. Többet vártál? Mi a véleményed a mutatott produkcióról, a csapat teljesítményéről?
- Jó, hogy többet vártam! Elsősorban magamtól. Nincs mit szépíteni, rém gyenge voltam, ez a győzelem elsősorban ezen ment el. Régen éreztem magam ilyen szarul meccs után, de jövő héten igyekszem javítani. A csapatról annyit, hogy rendezetlenek voltunk, az első kapott gólt pedig szintén magamra vállalom. Ennyit az önmarcangolásból, kedden máris ott a lehetőség a kozmetikára.

A saját magaddal szemben a meccs után megfogalmazott kritika ellenére a csapat és a szurkolók is kiálltak melletted, emlékeztetve arra, hogy góljaid, mozdulataid számtalan esetben meccseket döntöttek már el! Most mintha semmi sem sikerült volna részedről, mi állhatott ennek a hátterében?
- Ki is állt ki mellettem pontosan? Én csak a szokásos gonosz szurka-piszkákra emlékszem, amelyek pokolian rosszul estek. Viccen kívül, ha tudnám, mi az ok, nagyon fasza lenne... Valószínűleg kissé görcsösen akartam ilyen-olyan okok miatt jól játszani, segíteni, és ez a visszájára fordult.

További 4 meccs vár az Aljas hadra az ELTE bajnokság C/2-es osztályában. Mit vársz a hátralévő fordulóktól? Egy tegnapi teljesítményét feledtetni akaró Mikit láthatunk a Galmácsiak ellen?
- Azt várom, hogy mindvégig legyünk harcban az aranyért, és az Aljas erényeket csillogtatva gyűrjük magunk alá az ellenfeleket. Hajtani kell, menni, aztán akkor nem lesz ok a búval baszottságra. Hogy velem mi lesz? Jó kérdés, nyilván nagyon szeretném megmutatni már a jövő héten, hogy azért maradt még valami a régiből... Emellett kitűztem magam elé, hogy elérek egy mérföldkövet, azt nagyon jó lenne behúzni!

Végezetül: több személy ügyi kérdés tartja lázban az Aljas Online olvasóit, kérlek csapatkapitányként röviden kommentáld a címszavakban megfogalmazott olvasói kérdéseket. Furik úr fegyelmi tárgyalás előtt, Pista az Aljas család új erőnléti edzője, Imit székelési problémák hátráltatják a gólvonalra való visszatérésben.
- Hát igen... Furik úrnak, ha jól hallottam, péntek este egy bálban kell visszaszereznie a társak és a tábor bizalmát, Pista szerződtetésére sajnos egyelőre nem kerülhet sor, mert jönnek a hormonszállítmányok Kínából, és azzal kell foglalkoznia, meg a milliókkal, Imiről pedig csak annyit, hogy ma is késve érkezett meg egy találkozóra, mert a legrosszabb pillanatban ki kellett pakolnia a gittet.

3 megjegyzés:

  1. Nem egy emberen múlik a csapat sorsa. A csapat nyer, a csapat veszít. Együtt érünk el sikereket, együtt éljük át a kudarcokat.
    Tény, hogy nem úgy alakultak a dolgok ahogy szerettük volna, MókaMiki sokszor kihúzott minket a sz.rból...
    Átgondolv a dolgokat lehet, egy Svacc-Miki helycsere jótékony lett volna, persze ez csak utólagos okoskodás, de ha hasonló helyezet fordul elő akár meg is próbálhatjuk

    VálaszTörlés
  2. Csatlakoznék az előttem szólóhoz, különösen az első bekezdéshez! Miki, amúgy meg ha csak jövőre lesz meg a 150, akkor se rakunk ki a csapatból - úgyhogy ezen ne izgasd magad! :)

    VálaszTörlés
  3. Ó, tudom, hogy senki nem tesz komoly szemrehányást, de azért jólesett egy kicsit mártírkodni. :) Igyekszem felszívni magam!

    VálaszTörlés