2010/04/01

Áprilisi tréfák II. - a reakciók!

Ha már az előző bejegyzésben azt taglaltuk, milyen áprilisi tréfával lehetne megtalálni az Aljas család egyes tagjait, érdemes lehet elgondolkodni azon, a kegyetlen viccek milyen reakciókat válthatnának ki:

- Roger: Cukros vízzel beállítaná a rőzsét, a munkahelyén pedig bejelentené, beiratkozott a rabbiképzőbe.
- Bobi: Kezdetben csóválná a farkát, mint a mosdatott kóborkutya, aztán elkobozná a slagot, és rákezdene a szokásosra: "Szopkodd!"
- Laci: Először segélyhívásokat adna le lakótársai irányába, majd miután nem venné fel senki a telefont, megpróbálna kijutni. Először anakondaként próbálna kicsusszanni a felső kis ablakon, majd miután ez nem járt sikerrel, a brokkolival kitörné az ajtót és lemenne a boltba.
- Imi: Hozná a lázmérőt Csutinak.
- Doyen: Rezzenéstelen arccal venné tudomásul a dolgokat, majd egy hét múlva hat gólt szerezne a Latrina Hurrikán színeiben.
- Csuti: Venné a lapot, és azt mondaná Pistának, már régóta nagyon tetszik neki, így ő is gondolt a váltásra. Pista beijedne, mivel a sok koksztól 10 éve nem áll fel a cerkája, és sikítva menekülne Csuti hangos kacajai közepette.
- Furik úr: Megrántaná a vállát, és leülne pókerezni. Természetesen gyorsan tilt lenne a dolog vége.
- Zsani: Cselhez folyamodna, és minden hétköznap rámarna éjjelig, így összezavarva a vizsgálódókat. Egy másik verzió szerint egy hét múlva már Gergő anyukája is ott csápolna a pálya mellett az Aljasnak.
- Balu: Visszafeküdne aludni.
- Pufi: Kinyitná a helyi minibár ajtaját, és lenyomna 2 deci töményet húzóra.

[Sztiki]

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése