2010/02/28

Nagy skalpok után elődöntő!

Remekül szerepelt az Aljas család a szombati villámtornán, a Bányász végül két büntetőkkel elszenvedett vereség után a 4. helyre ért oda. A teljesítmény miatt dicséret illet mindenkit, nálunk sokkal jobb képességű csapatokat is sikerült két vállra fektetni, amiből erőt meríthetünk a bajnoki csatározásokra. A gárda az igazi Aljas erényeket (fegyelmezettség, keménység, akarat stb.) csillogtatva érte el a bravúrokat.

A TORNA ESEMÉNYEI SZÉPEN SORJÁBAN:
Az első találkozón fegyelmezetten védekezve, és az egyetlen igazi helyzetet gólra váltva szereztünk értékes pontot az Ágyúsok ellen. Ennek ellenére akár hiányérzetünk is lehetne, hiszen két perccel a vége előtt még vezettünk.

Ágyúsok - Aljas család 1-1 (0-0)
Gsz.: Szabó M.

A Thai Funba beletört a bicskánk, egy megpattanó lövéssel, valamint a kapufa többszörös segítségével az ellenfél begyűjtötte a három pontot.

Thai Fun - Aljas család 1-0 (1-0)

Az eredmények tudatában úgy mentünk ki a tornagyőzelemért érkező Kispest elleni találkozóra, hogy csak győzelemmel van esélyünk továbblépni. A színes ceruzák egész falkáját felvonultató együttes ellen kétgólos előnyre tettünk szert, amit a rivális a második félidő derekára eltüntetett. Tudtunk azonban újítani, egy remek helyzetfelismerésnek köszönhetően megszületett akcióból a Doyen továbblőtte a gárdát legjobb harmadikként, egyben hazaküldte a balerinákat.

Kispest - Aljas család 2-3 (0-2)
Gsz.: Mihály A. (2), Szamosközi G.

A nyolc között az addig magabiztosan menetelő, kvartettjét megnyerő Béres FC várt ránk. A hatalmas darab emberekből álló rivális ellen hamar vezetést szereztünk egy gyors kontratámadás végén, majd egy szólógóllal a szünet után eldőlni látszott a csata. Egy jogtalan büntetővel zárkóztak fel a fehér mezesek, majd akár egyenlíthettek is volna, ha nincs egy nagy bírói tévedés. Győzelmünk ennek ellenére teljesen megérdemeltnek mondható, pláne, hogy a lefújás előtt még fejjel is sikerült a hálóba találni.

Béres FC - Aljas család 1-3 (0-1)
Gsz.: Mihály A., Szabó M. (2)

A legjobb négy között egy jó ismerős, az Ágyúsok csapata várt ránk. Ismét ítéltek ellenünk egy jogtalannak tűnő büntetőt, az egyenlítés viszont összejött, így ismét 1-1 lett a vége, így a büntetők döntöttek - az ellenfél javára.

Ágyúsok - Aljas család 1-1 (1-0) - 7-esekkel: 3-2
Gsz.: Csóti N.

A bronzmeccsen a több ismerőssel kiálló Reneszánsz Zrt. várt ránk. A csata mindkét félnek már csak szenvedés volt, fegyelmezett, kemény védekezéssel 0-0-s döntetlent harcoltunk ki, a párbajból viszont ismét nem tudtunk jól kijönni.

Reneszánsz Zrt. - Aljas család 0-0 - 7-esekkel: 3-2

A negyedik helyezés összességében hatalmas sikernek könyvelhető el annak ellenére, hogy hajszálra voltunk a még nagyobb bravúrtól. Az elértek értékét tovább növeli, hogy ismét meghallgathattuk több csapat sírását is meccs közben illetve a lefújás után. Gratuláció mindenkinek!

A csapat: Molnár I. - Vass B., Kívés L., Nagy B., dr. Nagy M., Szamosközi G., Szabó M., Mihály A., Csóti N.

3 megjegyzés:

  1. "színes ceruzák egész falkáját" - gigalol! :)

    VálaszTörlés
  2. Nem tudom, ki hogy van vele, én gyakorlatilag izomlázból és sebekből épülök fel...

    VálaszTörlés
  3. Fájok, de ennek van értelme. Ha kedden 3 pontot tudunk szerezni, az kárpótol a 2 elvesztett büntetőpárbajért!!!!
    Ugyanígy akkor is!!!!!!

    VálaszTörlés