2010/02/13

Téli tornán az Aljas család

Február 27-én újabb mérföldkő érkezhet el az Aljas család történetében. A gárda első alkalommal vehet részt téli kupán, a megcélzott esemény a rendszeresen megrendezésre kerülő HBF villámtornák egyike. A nevezés leadását követően a szervezők visszajelzésére várunk. Az esemény hivatalosan a II. American Dream Labdarúgó Kupa nevet viseli, helyszíne pedig a Fehérvári úton található Arany Ászok Futballaréna. Fűtött sátorban, remek minőségű, műfüves pályákon 2x15 perces mérkőzéseket játszhatunk, mindezt 16 ezer forintos nevezési díj ellenében.

Ami a csapatot illeti: a gárda nagy részének szereplését a jelek szerint nem akadályozza semmi, a várható terhelés miatt ugyanakkor a szakmai stáb szükségszerűnek ítéli némi erősítés elkövetését. A vezetés felvette a kapcsolatot a Martos Uniteddel Mihály András (ismertebb nevén Svarc, gyengébbeknek Szkárf) átigazolásáról, az egyeztetések értelmében már csak a játékossal kell egyezségre jutni. Amennyiben egymás tenyerébe csapnak a felek, a már a B ligában és Gödön is bevetett futballista újra bizonyíthat a piros-fekete mezben.

Várhatóan erős mezőnyben kell helytállnia a Bányásznak, így a kitűzött cél az, hogy a tornán való megjelenés a szórakozás mellett pozitív hatással legyen a tavaszi szereplésre. Könnyen előfordulhat, hogy az ősi rivális BKV Hátra is megjelenik a tornán, így adott esetben akár egy West Ham – Millwall csatára hajazó, régóta várt örökrangadóra is sor kerülhet. A csapat egyébként a Fétis Kupához hasonlóan Aljas család néven szerepel majd a sátorban.

A viadal előtt a gárda igyekszik a péntekihez hasonló termi dühöngés(eke)t a programba iktatni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése