2010/02/13

Megkaptuk a licencet!

Leadta nevezését az Aljas HFC az ELTE bajnokság tavaszi küzdelmeire. A benyújtott iratok ellenőrzése során minden rendben volt, így együttesünk megkapta a licencet a C liga következő idényére.

A felkínált időpontok közül a keddit jelölte meg a Bányász az igények felmérése után, szavazatunkat az 5+1-es rendszerre adtuk le, és a vezetés kérvényezte azt is, mérkőzéseink a dolgozó emberekre való tekintettel minél későbbi időpontban kerüljenek megrendezésre.

A keretből senki sem távozott, a szakmai stábtól származó információk szerint egy futballista eseti, vagy állandó szerződtetése kerülhet előtérbe, mindez azonban még rengeteg tényező függvénye. A Doyen szolgálataira a jelenlegi állás szerint két meccsen nem tarthat igényt a szakvezetés, továbbá munkahelyi elfoglaltságok is tizedelhetik a keretet, ezért lehet szükség lépésekre.

A szokásos bajnoki megbeszélésre február 25-én, csütörtökön kerül sor, azt követően már okosabbak leszünk az ellenfelek tekintetében. Az első találkozót a tervek szerint március 2-án vívjuk a BEAC-on.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése