2010/02/06

Házibajnoksággal kezdtük az alapozást

Megkezdte a felkészülést a tavaszi szezonra az Aljas HFC. A Bányász kilenctagú küldöttsége teremfutballal hangolt a következő szezonra. A jelenlévőkből három csapat alakult meg ad hoc jelleggel, majd vérre menő házibajnokság kezdődött.

A nyitómeccset a Gyurma Szakosztály hátrányból hozta a Pénzügyi Szektor ellen, Imi és Miki Baluval trióvá duzzadt alakulata utána azonban fejet hajtott az Alkoholikrek és Hutch előtt. A második körben aztán megtörtént a visszavágás, hatalmas meccsen, egy az utolsó percben szerzett góllal 5-4-re győzött a kondi szakosztály hím szekciója. Eközben a Pénzügyi Szektorban dolgozó Doyen, Mackó és Norbó jobbára csak szitkozódott, a rendkívüli pechszéria által sújtott alakulat megdöntötte a helyzetek kihagyásának és a kapufa eltalálásának nem hivatalos világcsúcsát is.

Az utolsó körben aztán megrázta magát az említett hármas, az erejével teljesen elkészülő Gyurma Team simán kikapott tőlük. Egy Benyóék elleni sikerrel még így is meglehetett volna az arany a szuflamentes bandának, jó kezdés után viszont kipukkadt a lufi, csúnya vereség lett a vége.

A focát a jelenlévők rendkívül hasznosnak ítélték, biztatónak nevezhető, hogy alkalmanként a vagdosódásba futballra emlékeztető jelenetek is vegyültek!

A házi verseny végeredménye:
1. Benyó – Pufi – Hutch
2. Imi – Balu – Miki
3. Mackó – Roger – Doyen

6 megjegyzés:

  1. szerintem kikúrt jó volt, péntek este egy rimék?

    VálaszTörlés
  2. Király volt tényleg! Most már érzem az izomlázat....:) Jövő héten tényleg re!!

    VálaszTörlés
  3. ez esetben valamelyik illetékes le is foglalhatná a termet!

    VálaszTörlés
  4. Írok egy körímélt, okézzátok le, aztán lépünk.

    VálaszTörlés