2012/12/30

Mi vár az Aljas családra 2013-ban?

Korábban már előfordult, hogy az Aljas Online szilveszter táján a következő esztendőre vonatkozó prognózissal jelentkezett. Most felelevenítjük ezt a szép kezdeményezést. Nézzük tehát, mi vár a harcosokra a következő esztendőben!

Imi: Az IKEA az újév alkalmából Emerich Molnarsson fantázianévvel új konyhaasztalt dob piacra, amelynek sajátossága egy a talpak közé a padlóra szerelt, Superman körvonalaival díszített, párnával vagy úszógumival ellátott lemez. Jack természetesen a drágább, tikfából készült, csincsilla-borításos példányt veszi meg, de haza se viszi, otthagyja az áruházban.

Medve: A BKV felkéri, hogy segítsen átdolgozni az éjszakai és kora reggeli járatok nyomvonalait, rendszerét. A Medve által kifejlesztett ötletek nyomán a 14-es villamoson reggel 5 és 7 között minden megállónál áramütést kapnak az utasok, hogy ne aludjanak el, aki pedig erre sem reagál, a káposztásmegyei végállomáson nyugdíjasok verik össze botjaikkal.

Norbó: Az egyik bajnoki mérkőzésen a Puma sportszergyártó figyel fel rá. Nem sokkal később a cég mágneses orral felszerelt csukákat fejleszt ki, amelyek ily módon nem tudnak futás közben összeérni. A piacra dobáshoz még kellene Norbi beleegyezése, ő azonban a fontos találkozót lemondja sms-ben az utolsó pillanatban.

Gergő: "A gólszerzés hatása az emberi szervezetre" címmel tart előadást a Lubbockban. Miután a diákok elhiszik, hogy az eredményesség betegségekkel jár együtt, a Texas Tech Raiders együttese a bajnokság utolsó helyére süllyed, sakkozónkat pedig meg akarják lincselni. Amikor a feldühödött tömeg a lakásához vonul, menjen ki hozzájuk, ő egy cetlin ennyit üzen: "picit később".

Doyen: 2012 eredményessége semmi ahhoz képest, ami 2013-ban következik. Rangidősünk élete formáját hozza, decemberre pedig megdönti Lionel Messi 91 gólos csúcsát. A Barcelona közleményben jelzi, nem ismeri el a rekordot, mert 25 találat is a kettes figura folyományaként született. A sportszerű argentin szimpátiáját kifejezve, válaszul a következő, Real Sociedad elleni mérkőzésen nagypályán szerez gólt a legendás módszerrel, majd Gábor nevezetes, tévé előtt alvós pózában ünnepel. Klubja engedetlenség miatt elküldi Messit, ő pedig meg sem áll a skót harmadik ligás Rangersig.

Miki: Éppen az utolsó Aldi-pizzáért nyúlna a hűtőládába, amikor elveszíti egyensúlyát és beleesik a mélyhűtőbe, amit rázárnak. Miután magához tér, a lábtolásból ismert mozdulattal kirúgja a fedelet, így megmenekül, ráadásul éppen rajtakap 2 rómait a bolt kifosztásán. Mivel híre megy, hogy a szomszédos ládában talált szilvás gombócokkal sikeresen megsorozta őket, a New York Yankees baseball-csapata kínál neki szerződést, amit természetesen visszautasít.

Furik úr: Olyan jó teljesítményt nyújt a KPMG kézilabda-mérkőzésein, hogy Mocsai Lajos nevezi a világbajnoki keretbe. Az első meccseken még csak a lelátóról figyeli az eseményeket, Nagy László sérülése után viszont a hátára veszi a csapatot. A bronzmeccs előtt mindenki arról beszél, rajta áll vagy bukik a magyar csapat szereplése, viszont eltéveszti az időpontot, így az eltávról csak akkor érkezik vissza, amikor a gárda már kikapott a franciáktól. A vezetők hívásai nem vezetnek sikerre, hiszen  telefonja az öltözőszekrény mögött pihen.

Pufi: Ő lesz a főszereplője a második évadban annak a brazil valóságshow-nak, amelynek első epizódjában Ronaldo adott le 17 kilót. Minden az ütemterv szerint halad, az eredmények azonban csak nem akarnak jönni. Kiemelt médiatéma lesz az alkalmazott módszerek alacsony hatásfoka világszerte, egy rejtett kamerás felvétel azonban lebuktatja legendánkat, hogy éjjelente szalonnás kenyeret csemegézik az ágyneműtartóból.

Benyó: Németországba költözése után májusban rászánja magát, hogy végre túlessen a szokásos féléves hajvágatáson. A török származású borbély hajkoronája láttán infarktust kap és meghal, őt pedig gondatlanságból elkövetett emberölés miatt bíróság elé állítják. Az ítélethirdetés előtt letolja a nadrágját, a teremben lévők sokkot kapnak, Benyó pedig kereket old. Az épület előtt AT járó motorral várja, a menekülés után boldogan hasonlítják össze székletüket.

Balu: Elsőként kommentel az egyik meccsbeszámolóhoz. Hozzászólásában azt ecseteli, mennyire nehezére esett bemenni az előző esti bemarás után, amelynek végén Pomper Tibivel forgattak meg egy kisebb összeget a bwinen a szeparéban.

Svarc: Egy zseniális ötlettől vezérelve nyilvános licitre bocsátja legendás "Italia" feliratú melegítőjét. Az árverés győztese személyesen Andrea Pirlo lesz, aki hajótöröttre emlékeztető szakállát ajánlja fel a ruhadarabért. Játékosunk büszkén hordja is a klasszis arcszőrzetét a meccseken, ami kiváló döntésnek bizonyul, hiszen megkap egy nagyobb szerepet az újraforgatott Onedin családban.

Végül pár szó a hűséges szurkolókról! A lányok olyan csevejt vezetnek elő a pálya szélén, hogy Tibi idegösszeroppanást kap és spanyolul kezd beszélni negyedik dobozos söréhez, amelyet legjobb barátja nevén szólít (természetesen Norbinak). Csak akkor zökken vissza a valóságba, amikor egy újabb sokkhatás éri: megpillantja Benyó piros, annak idején a pályára rohanó kabátját, amely a kinti higiéniai állapotok miatt a saját lábán érkezett drukkolni a csapatnak.

1 megjegyzés: