2012/12/10

Egyetlen ismerős a csoportban

Szerdán megkezdi szereplését csapatunk a téli bajnokságban. Az ellenfelek teljesen újak, mindössze a Sördögökről mondható el, hogy már találkoztunk velük korábban. Az első összecsapásunk ellenük nem kap helyet csapatunk aranykönyvében, 2011 márciusában, a C ligában 10-3-as, tükörsima vereséget szenvedtünk a későbbi bajnok ellen. Fél évet sem kellett várni a revánsra, 2011 szeptemberében, immár a B osztályban 5-3 lett ide Gábor remeklésének köszönhetően. Akkor egyébként mögöttünk végeztek a Sördögök, mint ahogy ősszel is gyengébb volt a mérlegük, mint nekünk: 3 győzelem, 2 döntetlen és 6 vereség a "rivális bajnokság" C/2 osztályában, ez a 9. helyhez volt elég. Vélhetően egy hasonszőrű együttessel lesz dolgunk az ellenük vívandó összecsapáson.

Első ellenfelünk, a Mortal Wombat a Sördögökkel azonos osztályban szerepelt az ősszel, egy hellyel szorult mögéjük, három győzelem mellett egy döntetlent elérve, hét vereséget beszedve. Ha már kitekintünk más ligákba, a Marek FC az alaposan leépült Közgáz Liga II/A osztályában vitézkedett legutóbb, ahol rájátszás után a negyedik helyet szerezte meg.

Az U.F.B. és a Szoci Foci volt tagja az ELTE-BEAC ligák mezőnyének az ősszel. A másik szerdai csoportban előbbi 13 (8. hely), utóbbi 4 pontot (11. hely) szerzett. Az Ostenditur Victoria tagjai vélhetően szuperértelmiségi fiatalok lehetnek, hiszen a csapat neve magyarul annyit tesz, "van remény a győzelemre".

Az ellenfelek: Szoci Foci, Kígyótér, U.F.B., Whiskey Cola, Böllérek, FC Sördögök, Mortal Wombat, Ostenditur Victoria, Marek FC, FC Beverem, Drink Team

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése