2012/12/11

Nem szerződteti Falcaót az Aljas család

Bombaként robbant a hír az El Confidencial c. spanyol lap hasábjain, hogy a hétvégi, Deportivo ellen szerzett mesterötös egészen az Aljas család öltözőjéig repítheti Radamel Falcaót az Atlético Madridtól. A klubvezetés tájékoztatása szerint mindez puszta spekuláció.

"Még csak sporadikusan sem merült fel a klubnál Falcao szerződtetése. Nem szeretjük az olajozott hajú gyerekeket, emellett a futballista góljai többségét nem támaszkodó lába vádlijával szerzi, így szakmailag sem illik bele a koncepciónkba. Csóti Norbert személyében már van egy gyilkos gólszerző gépezetünk, így semmi szükségünk Falcaóra annak ellenére, hogy Benyó távozása után kétségkívül illene a profilba egy olyan játékos, aki vélhetően már közösült szamarakkal is" - utal az elöljárók közleménye arra a Kolumbiában bevett szokásra, hogy a férfiak a gyanútlan csacsik megrontásával tartják magukat formában.

Szintén Spanyolországhoz kapcsolódó hír, hogy a Real Madrid is szeretett volna egy olyan csatárt szerződtetni, aki képes csomagban termelni a gólokat. Kézenfekvő volt tehát a rekorder, a Dangers ellen hatszor is eredményes Doyen leigazolása, a szakvezetés azonban csípőből visszautasította a királyiak megkeresését.

3 megjegyzés:

  1. Az ilyenek a kedvenc cikkeim (nem az utolsó bekezdésre gondolok)! :)

    VálaszTörlés
  2. Még több ilyet, nagyon jó! :)

    Egyébként ha már szamarakkal közösülés, akkor Mike-nak és Macinak is van egy-két necces képe Viren..... :)

    VálaszTörlés
  3. Gyilkos Gólszerző Gépezet2012. december 13. 11:36

    nem kell ide Falcaó, nem-nem! :)

    VálaszTörlés