2011/03/08

Vereség egy jobb csapat ellen

Kiváló játékvezetés mellett, egy jobb csapattól szenvedett vereséget az Aljas HFC a bajnokság első fordulójában. Az AS Kóma gyorsaságban, képzettségben, és sajnos a párharcokban is fölénk nőtt, így teljesen megérdemelt győzelmet aratott (6-2).

A találkozó elején jól állt a lábán a védelem, épületes támadásokra viszont nem futotta a csapat erejéből. Egy jó ütemű időkéréssel az indulatok elharapózását is sikerült megelőzni, a szünetig viszont három kihagyást is góllal büntetett a Kóma, így gyakorlatilag eldőlt a három pont sorsa.

Bár Benyó egy remek megugrás után gyorsan kozmetikázott, igazából nem forgott veszélyben egy pillanatig sem az ellenfél győzelme. Összességében elmondható, hogy ez a játék biztosan kevés lesz az osztály több csapata ellen is. Mindenben fejlődni kell, ez egyértelmű, de talán a keménységben, a harcosságban lehet a legkönnyebben előrelépni - pláne, hogy ez mindig is az Aljas család erénye volt.

AS Kóma - Aljas HFC 6-2 (3-0)
Gsz.: Nagy B., Antal G.
Aljas: Letenovics-Nagy R. - Furik Zs., Vass B., Kívés L., Szabó M., Nagy B., Csóti N., Antal G., Molnár I.

Bobi: "Há' de lefejelt az a geci!"

További ismert eredmények: El Niño - Sördögök 3-5, Vastüdő - Telep SEK 2-1, Reaktivált Gének - Iron FC 3-2, Raubkopie - Grund FC 2-6.

3 megjegyzés:

  1. A véleményem az, hogy maximálisan ki kell használnunk, hogy a spori engedi a kemény csontzenét. Régebben ezt mindig szerettük, most viszont volt, hogy nyüszítettünk egy-egy párharc után, hogy miért löknek el, meg hasonlók. Ez megengedhetetlen, el kell menni a határig nekünk is, ha engedik! Játékban meg szuflában nem fogunk tudni fejlődni sokat, ebben viszont igen, és ezzel is lehet meccset nyerni!

    VálaszTörlés
  2. Így van, kell az agresszivitás!
    Nekem viszont kutya izomlázam van, tegnap még alig éreztem, ma azonban olyanok a combjaim, mint egy jó kis guggoló edzés után, illetve a jobb kezem, vállam is rendesen bedurrant...
    Vissza kell szokni, ez van!

    VálaszTörlés
  3. Nyugi, nálam is hasonló a helyzet.

    VálaszTörlés