2011/03/22

Pufi inaktiválta a Géneket

Nagy csatában 4-2-re legyőzte az Aljas HFC a Reaktivált Géneket a bajnokság 2. fordulójában, így megszerezte első pontjait. Az egyénileg talán picit jobb játékosokból álló ellenfél ellen szervezett, egymást kisegítő védekezésünk mellett Pufi kimagasló teljesítménye vezette sikerre a gárdát. Polipunk egy ízben a szívszélütést hozta mindenkire, ettől eltekintve viszont bravúrok sorozatát mutatta be a találkozón.

Egy spiccel elengedett lökettel sikerült vezetést szerezni gyorsan a találkozó elején, a fór viszont nem sokáig tartott, mert egy védelmi kihagyást kihasználva a rivális egalizált. Szerencsére ennél nagyobb baki is volt a másik oldalon, Norbó kiválóan birkózta le az utolsó embert, utána pedig higgadtan a hálóba helyezett. A második félidőre fokozódott a Gének nyomása, ez ugyanakkor a kontrák lehetőségét is magában hordozta. Pár elkecskézett esély után megint lecsapott a büdös csőr, majd Miki egy védjegyének számító megugrás után a negyediket is meglőtte. A hajrában a nagy erőket mozgósító rózsaszín mezesek még kozmetikáztak az eredményen, a három pont viszont az Aljas család birtokába került.

Összességében elmondható, hogy ez a teljesítmény jó alap lehet a továbbiakra, támadásban viszont messze van hova fejlődni, és kell is jelentősen javulni, ha szeretnénk gyűjtögetni a pontokat. Pláne, hogy a jövő héten azok a hibátlan Sördögök jönnek szembe majd, akik most egy nagyon sima hetest gurítottak a Vastüdőnek.

Aljas HFC - Reaktivált Gének 4-2 (2-1)
Gsz.: Szabó M. (3), Csóti N.
Sárga lap: Szabó M.
Aljas: Letenovics-Nagy R. - Vass B., Furik Zs., Kívés L., Nagy B., Szabó M., Szamosközi G., Csóti N.

További ismert eredmény: Sördögök - Vastüdő 7-2.

4 megjegyzés:

  1. Gratulálok mindenkinek egytől-egyig!
    Ez a hozzáállás az alap, ennél lejjebb semmiképpen sem szabad adni! A jövő héten nagyon nehéz meccs vár ránk, csak igen összeszedett focival lés javuló támadásokkal lehet esélyünk a bravúrra.

    VálaszTörlés
  2. Grat-grat! Köszönöm az elismerő szavakat, de mint mondtam, csak teszem a dolgom a portán! Azért a Pufiparádét hiányoltam a címből! :)
    Szép volt Mike, azt hiszem hatékonyabb vagy elöl, mint hátul, legközelebb a kimaradt helyzeteket is be kell lőni, jövő héten nem lesz ennyi esélyünk.
    A többiek is jók voltak, Norbó harciassága és Kívésman higgadt időkérése is épp időben jött.

    Csak így tovább! Hajrá Aljas!

    VálaszTörlés
  3. igen-igen, egyet kell értenem :)

    mindenki jól ment, keményen, harciasan, ügyesen, jó alap ez valóban a jövőre! így kell ezt mindig és fejlődni ezekben még inkább

    VálaszTörlés
  4. Norbó-cica most látom, hogy milyen patinás csapat tagja vagy. Véletlenül találtalak meg, az ELTE foci oldalán szereplő képen pózolsz senkivel össze nem keverhető módon. Gratulálok mindenkinek a győzelemhez és a honlaphoz is, csak így tovább! :)
    Bene Zsolt

    VálaszTörlés