2011/03/09

EXKLUZÍV: Megszólal a pályára rohanó kabát!

Különös jelenet borzolta a kedélyeket az Aljas család szezonnyitóján. Miután az ellenfél rendkívül szimpatikus sapkás játékosa gyengéden megstukkolta a rajta az alapvető fair play egyes elemeit számon kérő Benyót, egy kabát suhant a pályára, és különböző testi fenyítéseket helyezett kilátásba a tettesnek. Az azóta Csepelen csak a "JÁG-pálya szellemeként" emlegetett rejtélyes fantom minden bulvárlap megkeresését elhárította, az Aljas Online-nak viszont készségesen nyilatkozott.

- Nos, ezt természetesen bárkiért megtettem volna. Igyekszem visszafogni viszont magam, semmiképp sem szeretnék zárt kapus meccset, hisz a csapatnak, úgy gondolom, szüksége lehet rám - kezdte a rejtélyes ruhadarab, majd sietve hozzátette, bár előző életében meg kellett tanulnia megvédeni magát, jelenlegi ura mellett igazából nem szükséges így viselkednie.

Azért persze kíváncsiak voltunk arra, mi következett volna, ha a kék mezes szellemóriás esetleg még tovább hergeli valamivel.

- Jobblábas közép rúgás, majd kényelmes fejelés - vágta rá az Apály utcai anyatigris.

Vezérdrukkerünknek azt is felvetettük, lehet-e úgy fogalmazni, hogy benne volt meg hétfő este az az agresszivitás, aminek a pályán kellett volna kijönni. Az ultra bizakodva úgy felelt, a következő találkozó már jobb és keményebb lesz, majd mosolyogva hozzátette, ő mindenesetre azért hozza a viperáját.

Brigi zárásként nyomatékosította, semmilyen rokoni kapcsolatban nem áll a bódéromboló "lila kurvával", Kabát Péterrel.

3 megjegyzés:

  1. Kúrva jóóóóóóó :DDDDDDDDDD

    VálaszTörlés
  2. AT for President! :)
    Szép volt, csak így tovább! Majd hangorkánban is legyél ilyen aktív! :)

    VálaszTörlés
  3. "kényelmes fejelés" :) ... annyira, mint Tarzan sarka :D

    VálaszTörlés