2011/03/03

Mindent a szurkolókért!

A vezetőség tájékoztatása szerint ingyenes lesz a belépés az Aljas HFC AS Kóma elleni idénynyitójára. A Bányász illetékesei nem csinálnak titkot abból, hogy ezzel a gesztussal szeretnék minél nagyobb számban kicsábítani a szimpatizánsokat a találkozóra.

Mivel a csepeli JÁG-stadion csak részben felel meg az MLSZ előírásainak, a drukkerek kizárólag állóhelyre válthatnak tiketteket, ráadásul testüreg-motozáson is át kell esniük, amelyet a gimnázium kivénhedt portása végez majd el - szárazon. Mindez elkerülhető, amennyiben valaki Moamer Kadafi líbiai diktátor társaságában érkezik a mérkőzésre, majd bezárja azt az öltözőcellák egyikébe, és átadja a Hágai Nemzetközi Törvényszék képviselőinek - tájékoztatta az Aljas Online-t Telibek Úr, a liga biztonsági igazgatója.

Mivel a BKV-val történt egyeztetések eredményesen zárultak, megfelelő számú jelentkező esetén klubunk nosztalgiahajót indít a Peep elől az összecsapásra. A közlekedési vállalat ígérete szerint a jegykezelők egyike Bakáts Tibor lesz, aki szalámis szendvicsekkel settenkedik szurkolóink közelébe, VV Gombi pedig személyre szabott szíveket dobál a megjelentekre a hangulat fokozása érdekében.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése