2011/03/08

"A pályára rohanó kabát sokáig téma lesz"

Benyó szerezte az Aljas HFC első találatát a szezonban, ráadásul nem is mozgott rosszul a számára szokatlan szerepkörben, a támadó szekcióban. Bobi az Aljas Online-nak fejtegette gondolatait a 6-2-re elveszített találkozóval kapcsolatban.

Sajnos nem sikerült győzelemmel kezdeni. Mennyire vagy csalódott?
- Azt el kell ismerni, hogy egy nálunk egyénileg valamivel jobb képességű csapattól kaptunk ki, viszont amit már a tanult újságíró kolléga is kifejtett, valóban nem raktuk oda magunkat elég keményen. Ez így azért mindenképpen csalódásra ad okot, valamint a meccs második fele is, amikor már alázás-szag terjengett a levegőben.

Mi a vereség oka? Mik a meccs tapasztalatai?
- A fő ok szerintem, hogy kevesebb gólt rúgtunk, mint az ellenfél. A viccet félretéve, meglehetősen impotens volt a támadójátékunk, 50 perc alatt szerintem illett volna több helyzetig eljutni. Ezen valamit változtatni kell majd, esetlegesen a jó öreg 14-es csatárposzton való reaktiválásával.

Furcsa volt neked elöl?
- Nem, mert én minden poszton bevethető vagyok, bár sajnos nem igazán tudtam sokat hozzátenni a csapat teljesítményéhez, mivel igen kevés épkézláb támadást vezettünk. Természetesen a szakvezetés döntésétől függően máskor is szívesen játszom elöl, ha úgy adódik.

Mi a véleményed az első félidei incidensről?
- Nem kommentálnám túlságosan bőven, a sapkás majmot minősíti saját primitív viselkedése. Azt sajnálom csak kissé, hogy nem volt alkalmam kulturált módon elégtételt venni. A pályára rohanó kabát viszont még sokáig téma lesz majd Aljas-berkekben.

Jól jön, hogy egy hét kimarad? Mit vársz a Gének elleni csatától?
- Egy vereség után jól jön a pihenő, van idő átgondolni és levonni a tanulságokat. Biztos, hogy sokkal keményebben kell majd játszanunk, valamint saját részemről az igen gyenge állóképesség fejlődésére is van cseppnyi esély. Továbbá nagyon jó lesz, hogy immár két házas férfi is a kezdőcsapatban lehet a Gének ellen.

7 megjegyzés:

  1. Kifejtenétek bővebben, hogy mi volt az-az incidens? Majd kulturáltan elégtételt veszünk!:D

    VálaszTörlés
  2. "A pályára rohanó kabát viszont még sokáig téma lesz majd Aljas-berkekben." :)
    Hálám, kabátban fog üldözni titeket. :D

    VálaszTörlés
  3. Nananana, ismét visszaéltek a nevemmel, kikérem magamnak! :)

    VálaszTörlés
  4. Epic interjú! :) A kabáthoz csak ennyit fűznék hozzá: http://2.bp.blogspot.com/_kOcbbK8_vCk/TIT-D_-kqNI/AAAAAAAAAKM/pzM8tMwT0Gg/s1600/Egyszer+volt+az+%C3%A9let.jpg

    Amúgy jól hajtottál Bobi, bár egy lefejelést és egy torkonrúgást szívesen megnéztem volna a Nagy családtól! :)

    VálaszTörlés
  5. Kíváncsiak vagyunk, nyáron hogyan oldja meg Brigitta a hasonló helyzeteket! :) Javaslom Benyó egyik kinyúlt pólójának rendszeresítését!
    Amúgy sztem Bobi azért lesznek hasonló esetek még a nagy számok törvénye alapján, de majd ha az asszony nem ér rá, megvédünk mi. :)

    VálaszTörlés
  6. Igazából szerintem kinyúlt póló sem kell, a sima is megteszi, Briginek mindegyik hálóing! :)
    Nekem amúgy még a legtöbb póló egy emberen világrekordja is eszembe jutott:

    http://www.youtube.com/watch?v=r6tlw-oPDBM

    VálaszTörlés