2011/03/28

Beragadtunk a rajtnál

Botrányos meccskezdésének köszönhetően nagy arányú vereséget (3-10) szenvedett az Aljas HFC a bajnokság 3. fordulójában. A jobb erőkből álló Sördögök a játék minden elemében jobb volt, megérdemelten diadalmaskodott, de illett volna ennél egy szorosabb meccset játszani.

Körülbelül a 3. percben 3-0 volt nem nekünk, így a kezdő sípszó után csak pillanatokig volt esélyünk a bravúrra. Egygólos hátrányban még ordító ziccert hibáztunk, onnan viszont aztán jött a henger. Nagyjából 1-6 környékén kezdett valamelyest vállalható formát ölteni a találkozó, de akkor nyilván már csak vereségünk mértéke volt kérdéses.

Egyértelmű: mindenben komoly fejlődést kell felmutatni, ha az Iron FC elleni kulcsfontosságú találkozón pozitív eredményt szeretnénk elérni.

Sördögök - Aljas HFC 10-3 (6-2)
Gsz.: Csóti N., Szamosközi G., Nagy B.
Sárga lap: Csóti N.
2 perces büntetés: Nagy B.
Aljas: Molnár I. - Kívés L., Nagy B., Vass B., Szabó M., Szamosközi G., Csóti N.

8 megjegyzés:

  1. Nem volt egy nagy performansz, beleértve magamat is, én is vállalhatatlan voltam sajnos. Azt azért jegyezzük meg, hogy Benyó rúgott egy szép gólt, és inkább olyankor jöjjön ki a lépés, amikor van esélyünk nyerni. Jövő hétre javulni kell!

    VálaszTörlés
  2. Grétsy tanár úr2011. március 29. 0:27

    Baragadtunk...

    VálaszTörlés
  3. nehéz mit írni, nekik minden összejött, nálunk meg minden téren több kellett volna!

    természetesen nem mindennel értek egyet :)
    szorítottunk már meg, és nem csak a hőskorra gondolok, sőt vertünk már meg ezeknél jobb képességű csapatokat is! szerintem most csak pusztán rém gyenge volt a teljesítményünk, tudunk mi ennél többet, nem volt ez egy világverő csapat! de továbblépni csak az elcsépelt szavak betartásával tudunk: koncentráljunk, pörögjünk fel basszátok meg!!!

    VálaszTörlés
  4. Sajnálattal olvasom ezt.... Nem tudom, hogy örüljek, vagy bánjam, hogy nem voltam ott?!
    Bobit hívtam este, ő sem volt lelkes, azt mondta először úgy tűnt, hogy alig lesznek meg, aztán lesöpörtek bennünket a pályáról.
    Nem baj, fel a fejjel, szombatra felpörögni, jövő hétre meg még jobban! Én alakulok, a Voltarenes kezelés használ.

    VálaszTörlés
  5. Köszönöm Tanár úr, javítom!

    @ Norbó: igen, a hőskorban vertünk meg ilyen csapatot, jobbat is, de az 4 éve volt; azt azért ne felejtsük, hogy most más a realitás, mint akkor
    ettől függetlenül igazad van abban, hogy rém gyengék voltunk, tudunk sokkal többet is

    VálaszTörlés
  6. "és nem csak a hőskorra gondolok"

    pont az volt a komi mondanivalója, hogy ilyen csapatokat néhány jobb meccsünkből kiindulva (nem hőskor, nem 4 éve) legközelebb illene jobban megszorítani, én még a pontszerzést sem tartanám kizártnak! mert meg tudnánk csinálni és volt már rá péda, sőt pont a jobb képességű csapatok "mumusa" voltunk régebben, pont akkor adtuk ki magunkból mindent...

    csak, és itt jön az amiben szerintem egyetértünk :)

    VálaszTörlés
  7. Azért nem szabad elfelejteni, hogy általában betonon meg a szar népligeti filcen szorítottuk, vertük meg azokat a csapatokat, vagy füvön. Apróságnak tűnik, de a mufu hatványozottan segíti a technikás csapatokat, nekünk meg azok a borítások fekszenek, ahol kevésbé kiszámíthatóak a dolgok. Persze, ettől még nem kellene 10-et kapni!

    VálaszTörlés
  8. Azt se felejtsük, hogy régebben még volt népes szurkológárdája is a csapatnak.... Remélem érti akinek kell! :)

    VálaszTörlés