2011/04/05

Jól zárt az Aljas retesz

A helyzetek száma alapján teljesen megérdemelt győzelemmel folytatta szereplését az Aljas HFC a bajnokságban, együttesünk az Iron FC-t múlta felül 4-1-re.
Némi szunyókával indult részünkről a csata, így az első lehetőségek az ellenfél előtt adódtak. A játékrész második felére aztán elkezdtek záporozni a lövések az Iron kapujára, mégsem ezekből, hanem a jó öreg kettes figurából jött össze a vezető találat. A második felvonás első percében ezt egy méretes Pufi-bravúr ellenére kiegyenlítette a rivális, amely a sorozatos faultok után tízméretest is lőhetett. A kapufa velünk volt, a második oldalon pedig összejött Mikinek fejjel az, ami lábbal nem akart, így ismét nálunk volt a fór. Ezt követően kontrákból több nagy ziccert is kialakítottunk, a meccs képe alapján csak az volt a kérdés, mennyi lesz a különbség a két csapat között. Végül Csank János munkája harmadszor is beérett, meg Benyó is folytatta a gólgyártást, így - mivel Pufi kinézett még egy kisbüntetőt - 4-1-re nyertük a találkozót.

Összességében elmondható, hogy védekezésben észlelhető volt a hétvégi torna jótékony hatása, a három pontot pedig az a csapat szerezte meg, amely többet tett azért. Ne feledkezzünk meg a jubilánsokról sem: Gábor 50. találatát szerezte Aljas-mezben, Norbó pedig 100. fellépését ünnepelhette.

Aljas HFC - Iron FC 4-1 (1-0)
Gsz.: öngól, Szabó M., Szamosközi G., Nagy B.
Aljas: Letenovics-Nagy R. - Vass B., Kívés L., Nagy B., Szamosközi G., Szabó M., Antal G., Molnár I., Csóti N.

További ismert eredmények: Sördögök - PSZF Eindhoven 5-0*, AS Kóma - Vastüdő 7-5.

1 megjegyzés: