2011/04/12

Defloráltuk az esélyest!

Elvette a sokkal esélyesebb Grund FC veretlenségét az Aljas HFC a bajnokság 5. fordulójában. Csapatunk rendkívül fegyelmezett, tudatos futballjának köszönhetően megérdemelt, 5-2-es sikert aratott az eddig hibátlan riválissal szemben.

A mérkőzés során egyszer sem vezetett a favorit, ennek megfelelően végig mi irányítottuk az összecsapást. Védekezésben igen magas szintet hozott a gárda, a kellő keménység mellett a szükséges koncentráció is megvolt, ráadásul egymást is kiválóan segítettük. Ezzel gyakorlatilag sikerült megölni a Grund támadójátékát, a kontrák és a remekül kivitelezett pontrúgások pedig pont elég muníciót szolgáltattak ahhoz, hogy a látottak alapján megérdemelten zsebeljük be a három pontot. Az este krónikájához mindenképpen hozzátartozik, hogy Pufi az utolsó percben úgy hárított büntetőt egy robinzonáddal, hogy ki sem jött róla a labda.

A csapat minden tagja maximális dicséretet érdemel! A mérkőzésen világosan látszott, hogyha fejben ott vagyunk, és oda is tesszük magunkat, a szükséges harcossággal és egy kis szerencsével egészen jó csapatokat el bírunk kapni. Persze, nem szabad elfelejteni, hogy ezért a győzelemért is "csak" három pontot adnak: ezt a teljesítményt várja a szakvezetés a továbbiakban is.

Aljas HFC - Grund FC 5-2 (3-1)
Gsz.: Szabó M. (3), Antal G., Csóti N.
Sárga lap: Csóti N.
Aljas: Letenovics-Nagy R. - Kívés L., Furik Zs., Szabó M., Szamosközi G., Antal G., Csóti N., Molnár I.

További ismert eredmények: Vastüdő - Reaktivált Gének 3-2, Raubkopie - El Niño 3-3, Iron FC - PSZF Eindhoven 5-0*.

8 megjegyzés:

  1. Hát gyerekek, elismerésem mindenkinek! Öröm volt a pályán lenni! Gratulálok a csapatnak, így tovább! Ezzel a koncentrációval és ezzel a harcossággal szép eredményeket hozhatunk még! Pufi kivédett büntetője meg egyszerűen mindenidők! :) Mintaszerű volt.

    VálaszTörlés
  2. Tegnap miénk lett a Grund, megérdemelten hódítottuk meg! :)
    Gratulálok a csapatnak! Ilyen összeszedetten és koncentráltan kell játszani minden meccsen és akkor nem lehet gond!
    Profi védekezés volt, mindig odaért egy láb, kontrák bejöttek, igazából nem tudtak velünk mit kezdeni, kellemetlen kis tüskék lehettünk nekik, de ez kell, így a jó csapatokat is elkaphatjuk!

    Grat Mike a mesterhármashoz, megérdemelt volt, az egész meccsen jól mentél! Természetesen mindenkit dicséret illet, rég voltunk ennyire összeszedettek!
    A hetesről meg csak annyit, hogy megéreztem! :))) (És megért a gyakorlás gyümölcse! :D)

    VálaszTörlés
  3. na nem már, ez Nekem nagyon rossz!!!
    sajnos egyet kell értenem mindkettőtökkel :)

    VálaszTörlés
  4. amit még kiemelhetnénk, Gergő 50. gólja!!
    gratula

    VálaszTörlés
  5. Igen, valóban! Szép jubileum.

    VálaszTörlés
  6. Már Neked is csak 1 hiányzik Pocok! Hajráf! :)

    VálaszTörlés
  7. igyekszem is nagyon elérni a bűvöst :)
    vmi funny gólörömöt kellene még kitalálni!

    VálaszTörlés
  8. Ki ne találj bármit, mert akkor biztos karácsonyig várhatunk rá.

    VálaszTörlés