2011/04/06

Bobi: Ha szükség lesz rá, jön a darucsel!

Benyó már három gólnál jár a szezonban, ami igencsak megsüvegelendő teljesítmény. Az Aljas HFC alapító tagja reméli, hogy nem áll meg a termelés, és kérdésre leszögezte, azért nem felejtette el végleg a darucseleket.

Gratulálunk a gólhoz! Ráadásul már háromnál jársz, ami nem rossz egy védőtől. Mennyit termelsz még?
- Köszönöm szépen. Mindig is szerettem az ellenfél kapuját veszélyeztetni, örülök hogy idén ez most jobban megy. Bár a kihagyott ordító helyzetet nagyon bánom, jó, hogy végül nem lett belőle baj. Alapvetően nem feladatom a gólszerzés, de egy-két szabirugi azért még beakadhat ebben a szezonban - bizakodott Bobi az Aljas Online-nak.

Abban talán egyetértünk, hogy az ilyen meccseket kell megnyerni a célok eléréséhez. De mik lehetnek ezek a célok? Mi lehet a reális elvárás?
- Jó kérdés. Elég kiegyenlített a mezőny, nincsenek könnyű meccsek. Ha minden hétfőn kiteszünk magunkért és küzdünk, hajtunk, futunk, én már elégedett leszek. Hogy ez eredményben mire lesz jó, az kiderül. A dobogó még talán kis szerencsével elcsíphető, de inkább középmezőny eleje a realitás fiatal csapatunktól.

Több szurkoló hiányolja a darucseleket. Van összefüggés ezek elmaradása és teljesítményed szignifikáns emelkedése között?
- Igazából már vártam, hogy a közönség visszatapsolja ezt a népszerű cselt. Lefuttattam egy-két számítást, de nem mutatott túl szoros korrelációt. A viccet félretéve, ha szükség lesz rá, meglépem. Persze nem utolsó emberként, csak ha muszáj.

Jövő héten rangadó. Mik az esélyek?
- A múlt heti "rangadót" nem kéne megismételni, nagyon fontos, hogy az elejétől ott legyünk fejben. Nem szabad korán gólt kapnunk, mert köztudott, hogy előnyből tudunk igazán hatékonyan és eredményesen játszani. Ha pedig esetleg valóban megszerezzük a vezetést, bármi előfordulhat. Egyszóval jó, kilencpontos mérkőzést várok!

(Fotó: ApályPress)

11 megjegyzés:

  1. Korrekt interjú, bár kissé visszafogott! :)

    VálaszTörlés
  2. mire gondolsz? egy faszfaszpinát elejthetett volna valahol :)

    VálaszTörlés
  3. Az új Benyó nem faszfaszpinázik! :)

    VálaszTörlés
  4. Leendő családapához méltóan tisztelettudóan kell viselkednie! :) Mondjuk egy FFPPF akkor is belefér! :)

    VálaszTörlés
  5. Gyeünk Bobi, így tovább! Ugye aki megelőzi MókaMikit annak 10 sört fizetek!

    VálaszTörlés
  6. Ráadásul sok gól nem fog kelleni hozzá, ahogy megyek. :)

    VálaszTörlés
  7. vki előzött már meg Téged 2004 óta?

    VálaszTörlés
  8. Iksz volt már, Gergővel 2006-ban.

    VálaszTörlés
  9. Az a baj, hogy ha érzi a vesztét, mindig hátraküld inkább a védelembe. :)

    VálaszTörlés
  10. Ajaj, kiderült a trükk... :)

    VálaszTörlés