2010/12/09

Jack egy hónapig nem iszik, ha...

Imi elméjét a jelek szerint kicsit megbolygatta a L.É.C. ellen szerzett találat, csatárunk ugyanis elsőre (és sokadszorra is) hihetetlennek tűnő fogadalmat tett. Amennyiben a csapat tavasszal jobban teljesít az őszinél, Jack 30 napig nem iszik.

Gratula az idei első gólhoz!
- Köszönöm szépen, de ez igazán időszerű volt már! Remélem, most már könnyebben megy majd a gólszerzés, hiszen ez lélektanilag fontos volt - kezdte Imi az Aljas Online-nak.

Látszólag egyre jobban feltalálod magad a pályán, egyre jobban összehangolódsz a csatártársakkal.
- Én is így érzem! Tetszik ez a kicsit aktívabb foci, amit a mostani szezon óta művelünk, és úgy látom, hogy ez nem ment az eredmények rovására. Nem hiszem, hogyha a régi bunkerfocit játsszuk tovább, akkor előrébb lennénk. Szóval csak így tovább! Kicsit sajnálom, hogy sok meccset ki kellett hagynom, de hát magánéleti meg egészségügyi dolgok jöttek közbe.

Pontszámban jól nézünk ki. Szerinted játékban mekkora a fejlődés?
- Azt gondolom, hogy annak ellenére, hogy tartottunk a stílusváltástól, mindez jól sikerült. Mint mondtam, nem hiszem, hogy több pontunk lenne, ha továbbra is a régi stílust nyomnánk, ráadásul az eredményessége mellett sokkal élvezetesebb is, amit csinálunk, és nem mellesleg hasonlít időnként a futballhoz. Ha tudunk még fejlődni a következő szezonban, akkor megígérem, hogy egy hónapig nem iszom!

Oké, persze, vizet...
- Nem, nem! Kéretik komolyan venni! Tehát ha a tavaszi szezonban előrébb végzünk, mint most, akkor a bajnokság utolsó napjától számított 30 napig megvonom a szervezetemtől az elixírt.

Felírtuk, nem felejtjük! Az utolsó héten egy bajnokesélyes ellen játszunk. Mit vársz attól a meccstől?
- Nyilván a realitások talaján kell maradnunk, nem mi vagyunk az esélyesek, ennek ellenére ne számítson az ellenfél könnyű meccsre! Vertünk már meg mi sokkal jobb csapatokat is! Ha jól megyünk, agresszívak leszünk és lesz elképzelés a játékunkban, de kikapunk - mondjuk 37-25-re - akkor elégedett leszek. De hiába nyerünk 62-3-ra, ha szarok leszünk. Na jó, ha 62-3 lesz ide, akkor is elégedett leszek, ha nem lesz jó a játék. De csak akkor! Hajrá Aljas!

2 megjegyzés: