2010/12/08

Féltucatig meg sem álltunk

6-0-s győzelmet aratott az Aljas HFC a L.É.C. ellen a C/3 liga 11. fordulójában. Az ellenfél a harmadik bekapott gól után teljesen összeesett, a látottak alapján sikerünk még ebben az arányban is megérdemelt.

Az első perctől kezdve a fehérben pompázó Bányász játszott veszélyesebben, a szünetig csapatunk megérdemelten szerzett kétgólos előnyt. Fordulás után néhány perc erejéig nyomást gyakorolt kapunkra a L.É.C., de a harmadik Aljas-találat végérvényesen eldöntötte a három pont sorsát. Ezután a rivális összeesett, így örömfoci jelleget öltöttek a dolgok - ez még három gólban nyilvánult meg.

Összességében elmondható, hogy a mérkőzést fölényesen is megérdemelten nyertük meg, a teljesítmény pedig biztató lehet a jövőre nézve. Könnyen lehet, hogy a bajnoki címről dönt összecsapásunk az utolsó kanyarban a Szabolcsi Elixír ellen. Akármi is lesz a tét, egy bravúrral totálisan meg lehetne koronázni ezt a pozitív szezont, szóval hajrá, Aljas!

Aljas HFC - L.É.C. 6-0 (2-0)
Gsz.: Szabó M. (3), Szamosközi G., Molnár I., Csóti N.
Aljas: Nagy B. - Vass B., Kívés L., Furik Zs., Szabó M., Szamosközi G., Antal G., Molnár I., Csóti N.

TABELLA: Így áll a bajnokság - kattints!

Ami a többi pályát illeti: a Szabolcsi meglepő vereségével igen kiélezetté tette a pótlások hetét, a bajnoki aranyban még a rangadón győztes Holland Lovasok reménykedhet, a Statikus nullán tartotta az Erő Bát, így bentmaradt, a ligától pedig a Söry mellett a Rapid Tipli búcsúzott.

Eredmények: Egyetértés DSK – Szabolcsi Elixír 3-2, Erő Bá D – Statikus Gumirugók 0-0, Holland Lovasok – El Niño 3-1, Rapid Tipli – Galmácsi Tábor 1-9.

8 megjegyzés:

  1. Szép volt fiúk! Gratulálok többeknek is!

    Sztikinek a mesterhármasért, Bobinak a shotoutért, Iminek meg a gólért! Szép volt! Majd felvételről megnézem a meccset! :)

    Azért egész jól alakul a gólarányunk a végére.... :)

    VálaszTörlés
  2. Biztató volt megint, grat mindenkinek, bár azért a jövő heti sokkal nehezebb lesz. Ugyanez a hozzáállás, harcosság kell a színes cerkák ellen is, és akkor bravúrral is lehet zárni az évet!

    VálaszTörlés
  3. na ilyet is ritkán írok!! :)

    grat Mikinek, nagyon jól játszott! szeritnem a kimarad helyzetek, rontott utolsó passzok ellenére most nyújtotta a legjobbját!

    VálaszTörlés
  4. nem igazság, én is részese akarok lenni a bravúrnak! :(

    VálaszTörlés
  5. Köszönöm, bár azért én nem értékelném túl! Én Balut (avagy Spanglit) emelném ki, régen nem volt olyan jó, mint tegnap. Az elején volt egy párharc, amit elvesztett, utána viszont szerintem nem nagyon akadt hasonló. Bátran belement a csínyekbe, csomószor kisegített engem is. Azt meg külön öröm volt látni, hogy mondjuk odament egy bedobáshoz, felismerte a helyzetet, és egy gyors, pontos passzal támadást indított! Szóval Bravo Balu, gondolom úgyis olvasod. :)

    VálaszTörlés
  6. Holland Lovasok2010. december 9. 0:20

    Sziasztok!
    Gratulálunk a győzelemhez!
    Tegnap felrúgtuk a labdát a tetőre, és a portás azt mondta h nem mehetünk fel érte, csak másnap világosban. Ma visszamentünk érte, és azt mondta hogy az utolsó meccsen (amit ti játszottatok a LÉC ellen), valaki megint felrúgott egyet és fel is mászott érte. Visszamentünk ma, de már nem volt ott a miénk, nem tudtok valamit a sorsáról?

    Üdvözlettel: Holland Lovasok

    VálaszTörlés
  7. Sziasztok! Elvileg egy csávó felmászott félrészegen a L.É.C.-ből a tetőre, és lehozott valamit, de hogy az hány labda volt az talány, mert mi azt már csak messziről láttuk.

    VálaszTörlés
  8. Köszönjük az infot, megérdeklődjük a L.É.C.-nél. Kedden pedig hajrá, már csak bennetek bízhatunk, hogy bajnokok legyünk! :)

    Üdvözlettel: Holland Lovasok

    VálaszTörlés