2010/12/06

Előre a pozitív mérlegért!

A L.É.C. együttese ellen lép pályára az Aljas család kedden, a bajnokság - papíron - utolsó fordulójában. A soros rivális számára még jócskán van tétje az összecsapásnak, hiszen a patinás alakulat az eredmények szerencsétlen alakulása esetén akár még el is búcsúzhat a harmadosztálytól.

Az ellenfelet természetesen lebecsülni még véletlenül sem szabad, hiszen igen stabil gárda benyomását keltette az eddigi hetekben, ráadásul egyedüliként legyőzte a bajnoki arany felé haladó Szabolcsi Elixírt. A múlt héten látott odaadásra és szervezettségre lesz szükség, hogy két vállra tudjuk fektetni őket.

- A szezon egyik legfontosabb meccse jön, így is kell hozzáállni! Egy győzelemmel formálódó csapatunk gyakorlatilag feltehetné a koronát az őszre, hiszen úgy már biztos lenne a pozitív mérleg - hangsúlyozta a csata jelentőségét Miki az Aljas Online-nak.

A Rapid Tipli honlapján egyébként a bentmaradási esélyeket taglaló cikk úgy fogalmaz, az Aljas a szezon második felében szinte ellenállhatatlan teljesítményt nyújt. Bár ez nyilván túlzás, jó lenne nem tönkretenni a reputációnkat így, karácsony előtt. Pufi hiányában az egyik ex-polip, Benyó ölt kapusmezt a szakmai stáb tájékoztatása szerint. Hajrá, Aljas!

Aljas HFC - L.É.C.
KAG Arena, 2010/12/07, 21 óra
Aljas: Nagy B. - Furik Zs., Vass B., Kívés L., Szabó M., Szamosközi G., Antal G., Molnár I., Csóti N.

A forduló további programja: Egyetértés DSK - Szabolcsi Elixír, Erő Bá D - Statikus Gumirugók, Holland Lovasok - El Niño, Rapid Tipli - Galmácsi Tábor.

1 megjegyzés:

  1. Ha azt nézzük, hogy két sittel indultunk, nagyon szép lenne a mérleg egy győzelemmel! Szóval kámóóóóón, Dzsóóóóón!!! :)

    VálaszTörlés