2010/12/12

Az utolsó...

Az utolsó idei bajnoki... Az utolsó lehetőség, hogy tét alatt játsszunk egy jót, és persze kiváló alkalom arra is, hogy abszolút feltegyük a pontra az i-t, ahogy László Csaba mondaná. A feladat nem ígérkezik egyszerűnek, hiszen a bajnoki címre hajtó Szabolcsi Elixírrel találjuk magunkat szemben. Soros riválisunk érdekes szezont tudhat eddig maga mögött: a rangadókat hozta, de beszedett két igen meglepő vereséget (L.É.C., EDSK). Azt láthattuk, hogy egy ügyes játékosokból álló, jól passzoló csapattal lesz dolgunk, szóval alaposan fel kell kötnünk az alsóneműt.

Jelenleg csapatunk az ötödik helyen állomásozik, de mivel még négy meccset pótolnak a ligában a miénkkel együtt, ebben még lehet változás. Legrosszabb esetben a hatodik pozícióban zárunk, ha pedig minden klappol... De ezt most inkább ne is fejtegessük! Lényeg, hogy tegyük oda magunkat úgy, mint az utolsó két héten, és búcsúztassuk győzelemmel az őszt!

TABELLA: Így áll a bajnokság - kattints!

További mérkőzések: Erő Bá D - Söry, Galmácsi Tábor - L.É.C., Galmácsi Tábor - Szabolcsi Elixír.

Amennyiben az előttünk lévő meccsen a szabolcsiak nem kapnak ki a Tábortól, a mi mérkőzésünk dönt az aranyérem sorsáról. A jelenlegi információk szerint egyedül az Európában turnézó Norbó nem bevethető a találkozón. Hajrá, Aljas!

Aljas HFC - Szabolcsi Elixír
KAG Arena, 2010/12/14
Aljas: Letenovics-Nagy R. - Kívés L., Vass B., Furik Zs., Szabó M., Nagy B., Szamosközi G., Antal G., Molnár I.

2 megjegyzés:

  1. Pufi nem valószínű, hogy bevethető! :( Sajnos elkapott a torokfasz vírus, kis Mikusszal (hasmenés) kísérve..... Ma itthon tolom a munkát, remélem javulok, de Benyónak már szóltam, hogy készüljön!

    VálaszTörlés