2010/10/20

Szülinapi tripla és az első siker

Végre megszületett az Aljas HFC első sikere az őszi szezonban. Csapatunk a Galmácsi Tábort múlta felül igen hatékony első félidei játékának köszönhetően 4-1-re. A találkozó hőse egyértelműen a Doyen volt, aki születésnapjára egy laza mesterhármassal ajándékozta meg magát.

Az imént említett triplával a szünetben 3-0 volt ide, ezt követően viszont szépített az ellen, és nyomott is a további kozmetikáért. Egy megugrás viszont pontot tett a mérkőzés végére, amelyet elsősorban az eredmény miatt könyvelhetünk el pozitívumként. Az egyértelmű, hogy játékban ezen az estén mutattuk a legkevesebbet az idényben, viszont megvan az első siker, ennek pedig örülhetünk. Remélhetőleg ezt a diadalt hamarosan továbbiak követik, és folytatjuk a kapaszkodást a táblázaton.

TABELLA: Így áll a bajnokság - kattints!

Galmácsi Tábor - Aljas HFC 1-4 (0-3)
Gsz.: Szamosközi G. (3), Szabó M.
Aljas: Letenovics-Nagy R. - Kívés L., Vass B., Nagy B., Szabó M., Szamosközi G., Antal G., Csóti N.

Ami a többi pályát illeti: az El Niño számszerűleg magabiztosan hozta meccsét a Tipli ellen, a szabolcsiak továbbra is veretlenek, a Statikus pedig meglepő vereséget szenvedett az eddig győzelem nélkül álló L.É.C.-től. (statikusgumirugok.hu)

További eredmények: Rapid Tipli - El Niño 0-4, Holland Lovasok - Egyetértés DSK 3-3, Szabolcsi Elixír - Söry 4-2, Statikus Gumirugók - L.É.C. 1-2.

9 megjegyzés:

  1. No, azt hiszem kicsit sok volt a kiabálás részemről az utóbbi meccseken, legalábbis a basztatás része. Remélem, nem vette senki rossz néven, a jövőben a mennyiség megmarad, de inkább a biztatás lesz erőltetve. Muszáj pofázni, mert különben elalszotok. :) Gratulálok mindenkinek a győzelemhez, így tovább!

    VálaszTörlés
  2. Ne hagyjátok hogy a buta Miki okosítson nektek,csak azt hiszi hogy tud focizni:D
    Amúgy grat a győzelemhez!

    Üdv:Svarc

    VálaszTörlés
  3. jujujjjj, kisebbfajta osztás Mikusz! :)

    VálaszTörlés
  4. A Mérleg rovatban valóban 150 meccset mutat a Total sor, de ha összeadom a felette szereplő számokat, akkor csak 148 jön ki... Kié a hal?

    VálaszTörlés
  5. Ajaj, utána számolunk...

    VálaszTörlés
  6. Hűha, beszél a szar úgy látom. :)

    VálaszTörlés
  7. köszi Miki az önkritikát, engem zavart!!

    VálaszTörlés
  8. Jó hát téged a puszta jelenlétem is! :)

    VálaszTörlés
  9. Ha tudnád mennyien vagyunk ezzel így... :D

    VálaszTörlés