2010/10/27

Gunnar's great goal

Fordulatos mérkőzésen 3-3-as döntetlent játszott az Aljas HFC a Söry ellen az ELTE Bajnokság 6. fordulójában. Furik úr élete első, Bányász-mezben szerzett találatával mentett pontot a gárda a hajrában.

Nem úgy kezdődött a csata, ahogyan elterveztük, néhány akciócska után az ellenfél szerzett vezetést. Hamar érkezett a válasz, ezt követően pedig kiegyenlített küzdelem dúlt a pályán. Bár zömében a Söry kapuja előtt folyt a játék, Pufinak is be kellett mutatnia egy földöntúli parádét. Benyó tökéletesen végrehajtott kettes figurájával sikerült vezetést szerezni, két szögletből viszont a rivális megfordította a meccset, és sok időnk nem is volt már az egyenlítésre. Természetesen mindez nem szegte kedvét az Aljas családnak, és Gunnar hajszálpontos, jobb alsóba vágódó löketével össze is jött a megérdemelt egyenlítés.

Összességében elmondható, hogy bár teljesítményünk elmaradt a kívánatostól, ha az ellenfél kapusa nem mutatja be bravúrok sorozatát (többek között orrnyereggel is), ez a meccs még így is meglett volna. Két hét múlva hatpontos csata lesz a Gumirugók elleni - hatalmas erőfeszítések kellenek mindenkitől a klubtörténet 150. tétmeccsén.

Aljas HFC - Söry 3-3 (1-1)
Gsz.: Szabó M., Nagy B., Furik Zs.
Aljas: Letenovics-Nagy R. - Kívés L., Furik Zs., Nagy B., Szabó M., Vass B., Szamosközi G., Csóti N., Molnár I.

TABELLA: Így áll a bajnokság - kattints!

A Statikus nem mellesleg remek passzban várja a rangadót, hiszen meglepetésre 1-0-ra legyőzte az eddigi éllovas Holland Lovasokat.

Ismert eredmények: Rapid Tipli - Egyetértés DSK 1-5, Statikus Gumirugók - Holland Lovasok 1-0.

10 megjegyzés:

  1. Bosszantó, hogy így alakult, de igazság szerint elfogadható a döntetlen. A helyzetkihasználás ismét pocsék volt, de ez köszönhető az ellenfél remek hálóőrének és disznó szerencséjének.
    Jövő héten fel kell kötni a gatyeszt!

    VálaszTörlés
  2. Miért, mi lesz jövő héten?

    VálaszTörlés
  3. menjünk a Gold Crown-ba jövő kedden?

    VálaszTörlés
  4. Nekem jó. 20:15 vagy 21:00?

    VálaszTörlés
  5. gondolom hétköznap eléggé pályfüggő, úgyhogy inkább később. többiek mit gondolnak?

    VálaszTörlés
  6. Nyilván elírtam, Gábor! :) Tehát 2 hét múlva kell felkötni a gatyeszt a Statikus ellen, de akár jövő héten is! Nekem jó a GC! 8-tól kb. bármelyik időpont! Nem volna rossz!

    VálaszTörlés
  7. állat, biliárd legyen vagy snooker? :)

    VálaszTörlés
  8. Mehetünk, ja, támogatom!

    VálaszTörlés
  9. előtte biliárd, utána foca!! :)

    VálaszTörlés