2010/10/10

Mackó: Nagyon kellenek a gólok!

Mackó, az Aljas HFC védője úgy véli, látszik természetesen, hogy csak most szokjuk még az új stílust, de azért akadnak biztató jelek. A bekk amondó, elsősorban a támadások befejezésén kellene javítani, és nagyon bízik benne, hogy már a Szabolcsi Elixír ellen el fogunk indulni felfelé.

Mik az első két meccs legfőbb tanulságai?
- Az elmúlt időszakhoz képest új szisztémát kezdtünk felépíteni, ezen sajnos sokszor még látszik, hogy elég kezdetleges. Viszont vannak biztató jelek! A harmadik félidős beszélgetések során továbbá kiderült, hogy mindenkinek jobban tetszik ez a fajta játék. Úgy érzem, a két meccs gólkülönbsége azért nem tükrözi hűen a látottakat - mondta Kívésman az Aljas Online-nak.

Miben kellene leginkább javulni, hogy nyerjünk kedden?
- Egyértelmű, azt hiszem: rúgott gólok nélkül nem nagyon lehet meccset nyerni. Ez marha nagy közhely, de igaz. Az esetünkben pedig találó is. A védekezés azért általában, néhány kivételtől eltekintve rendben szokott lenni és a kapuban Pufi is oda tudja tenni magát, ezt különösen a múlt héten bizonyította.

Mit vársz a Szabolcsi Elixír elleni találkozótól?
- Nem hátrány, hogy a jelek szerint kedden együtt hangolódunk a csatára, már sokszor bizonyítottuk, hogy ennek van pozitív hatása. Ha a csapat nagyon együtt van, akárkit el tudunk kapni, de ez fordítva is igaz. Egy papíron gyengébb gárda is képes sikert elérni ellenünk, ha a cipőt küldjük ki a pályára. Nagyon bízom benne, hogy megkezdjük a pontgyűjtést.

Mi lehet a reális célkitűzés a bajnokságra az eddig látottak alapján?
- Mivel számunkra teljesen új az a dolog, amivel próbálkozunk, én elsődlegesen egy stabil középcsapat tagja szeretnék lenni, az 5-6. helyet tartanám reálisnak. Persze, az első két kör alapján még ezt sem, de bízom benne, hogy másként alakulnak a meccsek a következő hetekben.

10 megjegyzés:

  1. Így van Laca, korrekt nyilatkozat! Mi lesz ez a keddi hangolódás? :)

    VálaszTörlés
  2. jóó van na, akkor rúgok párat!!!

    VálaszTörlés
  3. Beszéltük, hogy együtt nézhetjük a meccset. 17.30-kor fing-magyar, aztán vonulunk együtt.

    VálaszTörlés
  4. nálunk? ott? barlagba?

    VálaszTörlés
  5. Sztem itt kéne mert van olyan is, aki pl 5ig melózik. De lehet a BEAC is, makk mindegy. Lényeg, hogy hozzátok ne kelljen menni. :)

    VálaszTörlés
  6. jaj Szabó "messze van" Miki

    ott leszek, akárhol :)

    VálaszTörlés
  7. akkor 5-re megyek makkok!

    VálaszTörlés
  8. Én most kihagyom a meccset...
    Mármint a finnugort.... :) Fél9-kor tali az öltözőben, Kispajtik!

    VálaszTörlés