2010/10/22

Gabié a 22. tripla - Sebők Vili elbújhat!

Az Aljas család korelnöke a klubtörténet 22. mesterhármasát szerezte a Galmácsi Tábor ellen, neki személy szerint pedig már negyedszer sikerült ez a bravúr (egyszer meg sem állt hatig, ami abszolút rekord). Négy olyan játékosa van egyébként a Bányásznak, aki már valaha ért el triplát, a legutóbbi hasonló produktummal Norbó dicsekedhetett - ő a Bangladesi Tapíroknak köszönt be 2009 novemberében.

- Köszönöm a gratulációt, de a siker a csapat érdeme, nem egy-egy játékosé. Kellettek a társak, akik kihagyhatatlan helyzetbe hoztak, illetve egyszer az ellenfél is megfelelően asszisztált a kapura lövéshez. Mesterhármast rúgni persze így különleges érzés, hiszen még a nagy Sebők Vilinek is csak egyszer sikerült életében. Remélem, azért gyakrabban lesz ilyen, mint születésnapom - kezdte Doyen az Aljas Online megkeresésére.

Bizony, kedves Gábor, ezt mi is nagyon reméljük! A tripla egyébként az Erste Bank kiválóságát egyből a házi góllista tetejére repítette.

- Jövő hét keddig mindenképp szeretném megőrizni a kedvező pozíciót, aztán nyerjünk meg egy élvezetes meccset, a többi részletkérdés. A szezon végéig azért szeretnék félszázados lenni - utalt a rutinos róka arra, hogy már 43 találatot számlál az Aljas mezében, majd arra is kitért, mire számít a csapattól a hátralévő fordulókban.

- Sokat számít, hogy mi történik az első 5 percben, mert az nagyon rá tudja nyomni a bélyegét a továbbiakra. Ha megfelelően tudunk koncentrálni, szerintem nincs félnivalónk a hátralévő meccseken. 4+1-ben nem lehet statikusan játszani, mindenkinek - aki a pályán van - ki kell vennie a részét a védekezésből és a támadásból is. Nekünk minden bizonnyal ez utóbbi a nagyobb kihívás. Én bízom abban, hogy meccsről meccsre jobban érezzük majd ezt a felállást, és a bajnokság hajrájára közönség-csalogatóbb produkcióval tudunk előrukkolni - bizakodott az univerzális futballista.

Az Aljas HFC legközelebb a Söry ellen lép pályára a bajnokságban, a csata kedden, 20.15-kor kezdődik.

3 megjegyzés:

  1. Bravó Gábor,jövő héten hasonló produkciót várunk! :)

    VálaszTörlés
  2. Szép volt Doyen! Te már a meccs elején megígérted, hogy gólt fogsz rúgni, nekem meg csak védeni kell onnantól... Hát ezt háromszorosan is betartottad! :) Grat grat! Csak így tovább!

    VálaszTörlés
  3. az tök igaz, hogy mennyire fonti az első 5 perc!!

    megéreztük, hogy megy a szekér, és ettől egyre bátrabbak lettünk, hittünk a sikerben!! ez pedig meccseket tud eldönteni

    hatalmas grat!

    VálaszTörlés