2010/10/05

Mint két hete...

Újabb vereséget szenvedett az Aljas HFC az ELTE Bajnokságban, csapatunkat az bajnoki címre is esélyes El Niño győzte le 4-1-re egy az eredmény ellenére végig kiélezett meccsen. Több hiányzónk ellenére kiegyenlített küzdelemmel kezdődött a csata, majd egy remekül eltalált átlövéssel megszerezte a vezetést az ellenfél. Nem estünk össze, a félidő második felében helyzeteket dolgoztunk ki, kapufát lőttünk, de - ahogy az első körben - a hálóba egyszerűen nem sikerült betalálni.

Fordulás után nem sokat változott a meccs képe, és 0-2 után sem. Egyre elkeseredettebben támadott az Aljas had, és az sem törte meg a gárdát, hogy egy felesleges kiállítás után emberhátrányba kerültünk. Egy dühből elengedett lökettel összejött a szépítés, és három a négy ellen is mentünk előre az egyenlítésért. Ez persze magában hordozta a kontrák lehetőségét, amit a rutinos, összeszokott ellenfél ki is használt. A számszerű eredmény nem tükrözi hűen a játék képét, bár azt el kell ismerni, a zöld mezesek nem érdemtelenül nyerték meg az összecsapást. Menni kell előre tovább, és remélhetőleg meglesz az erőfeszítések gyümölcse!

Pozitívum, hogy Pufi kiváló teljesítményt nyújtott kapuban, több bravúrt is bemutatott, a helyzetkihasználáson, az akciók befejezésén viszont nagymértékben javítani kell.

El Niño - Aljas HFC 4-1 (1-0)
Gsz.: Szabó M.
Kiállítva: Nagy B.
Aljas: Letenovics-Nagy R. - Kívés L., Vass B., Furik Zs., Nagy B., Csóti N., Szabó M.

A következő ellenfél a Szabolcsi Elixír, az egyik sötét ló lesz. Hajrá, Aljas!

11 megjegyzés:

  1. de gyorsan frissül a honlap... na és milyen jó lenne győzelemről olvasni inkább!!

    amúgy korrekt összefoglaló!

    VálaszTörlés
  2. Köszi a hízelgő szavakat, de én csak tettem a dolgom! Sajnálom, hogy a meccs vége így alakult, én végig komolyan reménykedtem, hogy 0:1-nél egyenlítünk, majd a vezetést is megszerezzük. Megint volt legalább 4-5 ordító helyzet, amit nem tudtunk kihasználni. A hátvédek jók voltak (egy-két esetet leszámítva), de nagyon kell(ene) az erősítés a csatársorban!
    Az idióta kiállításoknak meg semmi értelme, tudjuk, hogy nem lehet beszólni a sporinak. Most talán nem volt akkora jelentősége, de ezen egy egész meccs elmehet 4+1-ben...

    VálaszTörlés
  3. Így van! Egy picit keményebb védekezés, jobb koncentráció a kapu előtt, és jön az eredmény is. Hibák nyilván lesznek, ha nem lennének, nem itt játszanánk!

    VálaszTörlés
  4. Bizony-bizony el kell kezdeni gólokat lőni. Ha nem lövünk meccsenként 2-3 gólt legalább, akkor nem nagyon lesz esélyünk a győzelemre.
    Nincs mit tenni csinálni kell tovább, kicsit jobban koncentrálni, s ha lehet az ilyen kiállításokat elkerülni, mert az addigi 35 perces teljesítményt le lehet nullázni vele. Most nyilván nem ezen múlt de ezt el kéne kerülni.
    Nagyon bízom benne hogy a 3. meccsen már befelé pattan a kapufáról a labda!

    VálaszTörlés
  5. jól van, elismerem, hogy nem kellett volna "kiállíttatnom magam" de azért:
    1. nem hiszem hogy ezt minden egyes kommentben hangoztatni kéne
    2. véleményem szerint nem ezen múlt a vereség...

    VálaszTörlés
  6. 1. megcsináltad a hülyeséget, ennyi oltás nyilván jár érte:)
    2. ezt mi sem hisszük Bobi, ezt le is írtuk :)

    VálaszTörlés
  7. Jól van, nekem nem így tűnt a kommentekből...

    VálaszTörlés
  8. Egyem a kis galamblelkedet Bobi. :)

    VálaszTörlés
  9. Te szopkodj niggerfaszt! Véleményem szerint. :)

    VálaszTörlés
  10. Na, mi ez a kommentáradat? Felnyomta a vérnyomásod a szauna, Bobi? :)
    No para, de legközelebb ilyen ne legyen, inkább egy sötét aluljáróban kapjuk el a sporit! :)

    VálaszTörlés