2014/11/22

Roló: "Fájó, hogy kettes figurából még nem szereztem gólt"

Roló vezetésével nyerte meg szerdán csapatunk a Budakalász elleni rangadót, támadónk három góllal és egy gólpasszal vette ki a részét a 4-2-es sikerből, ráadásul harmadik találatával a Puskás-díjra is bejelentkezett.

Rúgtál már ekkora gólt az Aljasban? És életedben kispályán? 
- Mindkét oldalon kiszedte a pókhálót a felső sarokból a labda, így nem érheti szó a ház elejét, kettős kapufa volt, sőt inkább hármas. Személy szerint nem ez a gól lesz a kedvencem, amit valaha is az Aljasban rúgtam. Még régebben egy szintén fontos meccsen sikerült a kapunak háttal állva, egy labdaátvétellel két védőt is beesernyőznöm és utána a felső sarokba helyeznem. Az ilyen gólokat sokkal többre értékelem, mint az erős lövéseket. Bár bevallom, még gimnáziumban előfordult, hogy sikerült eltörnöm a felső lécet egy lövéssel, így ott két hétig nem lehetett mást csinálni utána, csak egykapuzni. A jövőre nézve mindenképpen Norbitól szeretnék még egy-két mozdulatot ellesni a nagy és erős lövésekből szerzett gólokat illetően. És elég fájó, hogy kettes figurából még nem szereztem gólt a csapatban - kezdte Benji az Aljas Online-nak.

Mondhatjuk, hogy ez volt a legjobb meccsed a leigazolásod óta?
- Ennek a kérdésnek a megválaszolását a mindig hideg fejjel gondolkozó szakvezetésre bíznám. Mind a pályán, mind a pálya mellől jobban meg tudják ítélni az adott meccseket, mint én.

Volt egy kis visszaesés a játékodban, mostanában viszont magadra találtál rendesen. Te hogy érzed?
- Volt egy kb. 10 meccses időszak, amikor nem nagyon jött össze a gólszerzés, így az Imi által már sokszor szememre vetett gól/meccs mutatóm is erősen visszaesett. Be kell vallanom, hogy szurkolói gárdánk bővülése is hozzájárult a formám javulásához. Remélem, hogy most már újra megtaláltam a góllövő cipőmet.

A jövő héten mire számíthatunk Tőled?
- Kicsit félek a hátralévő meccsektől, hogy nem vesszük majd elég komolyan azokat. Remélem, fejben ott leszünk és én is sok góllal és gólpasszal tudok majd hozzájárulni a sikerhez.

2 megjegyzés: