2014/11/20

Mesterhármas! - Benji dobogóra lőtte a családot

Újabb rangadót nyert csapatunk a bajnokságban. A rendkívül jó erőkből álló Budakalász Butterflies ellen 4-2-es sikert arattunk Roló vezetésével a 9. fordulóban. Az Aljas család ezzel fellépett a dobogóra két körrel a zárás előtt.

Gyorsan kiderült, miért nyert a rivális hat meccset zsinórban a ligában, kezdettől fogva látszott, hogy több igen képzett futballistát is semlegesítenünk kell. Aránylag jól álltunk a lábunkon, de az első félidőben azért kétszer komoly mázlink is volt, és köszönetet mondhattunk a kapufának. A túloldalon az ellentámadásainkban maximálisan benne volt a veszély, így bár több nagy helyzetet is elrontottunk, Roló két lövésével kétgólos előnyre tettünk szert.

A második félidő elején aztán az addig igen összeszedett csapatjáték picit szétesett, ezt kihasználva pedig a Budakalász gyorsan kiegyenlítette az állást. Ebben a helyzetben érkeztünk el a meccs kulcsmozzanatához. Benji lépett el a jobb oldalon, majd olyan gólt rúgott a kapufa (vagy kapufák) segítségével a rövid felsőbe, hogyha valaki felvette volna, hetekig mutogatnák. Nagyon kellett, röviddel a második bekapott találat után újra vezettünk. Sőt nem sokkal később a mérkőzés hőse még egy gólpasszt is kiosztott a kettes figura értékesítése után elégedetten biccentő Doyennek, ezzel pedig gyakorlatilag eldőlt a találkozó. A hajrában egy ordító ziccert még megúsztunk, Imi pedig kitolt néhány veszélyes átlövést, de összességében biztosan őriztük az előnyt, és rendkívül fontos három pontot szereztünk a dobogóért folytatott harcban. Ott vagyunk a harmadik helyen, sorsunk pedig a saját kezünkben van. Éljünk is a helyzettel!

Aljas család - Budakalász Butterflies 4-2 (2-0)
Gsz.: Szolga R. (3), Szamosközi G.
Aljas: Dr. Molnár I. - Kívés L., Szabó M., Mihály A., Szamosközi G., Szolga R., Csóti N.

1 megjegyzés:

  1. Gratula mindenkinek!
    A Lamantinok elleni meccs után gondoltam pont rá, hogy az elmúlt három fordulóban dől el a sorsunk. 9 pont lett, és bevallom, ennyire nem számítottam! :) Most már innen ne basszuk el. :)

    VálaszTörlés