2014/11/13

Győzelem a második helyezett ellen

Fontos mérkőzést húzott be csapatunk a bajnokság nyolcadik fordulójában. A forduló előtt második helyen álló Hegyi Bolgárok ellen 2-0-ra győztünk.

A korábban látottak alapján tartottunk az ellenféltől, az első félidőben viszont szinte teljesen sikerült kikapcsolni a rivális veszélyes támadóit. Medve vezetésével összeszedetten védekeztünk, nem siettettük a meccset, nem mellesleg pedig egy klasszis megoldás után előnybe is kerültünk. Mondanánk, hogy a mozdulatot tanítani kellene, de nem lehet - rangidősünk egészen furcsa röppályával bedoyenezte a labdát a jobb sarokba.

A szünet után rákapcsolt az ellenfél, meleg perceket okozott nekünk, és valljuk be, néhány alkalommal némi szerencsére is szükségünk volt. Imi fogott pár nagyot, András pedig Batthyány Lajos kivégzését idéző mozdulattal mentett a kapu előtt. A másik oldalon a legjobbkor jött Roló alakítása, amelynek végén a mérkőzés legkisebb helyzetéből (ha egyáltalán az volt) volt eredményes, majdnem az alapvonalról.

A kitámadó ellenféllel szemben több nagy lehetőséget is kialakítottunk kontrából, és a látottak alapján összességében megérdemelten győztünk. Emeljük ki, hogy a játékvezetésre ezúttal egyáltalán nem lehetett panasz az oldalvonal mellett bekövetkezett személycserének köszönhetően.

Aljas család - FC Hegyi Bolgárok 2-0 (1-0)
Gsz.: Szamosközi G., Szolga R.
Aljas: Dr. Molnár I. - Kívés L., Mihály A., Szabó M., Szamosközi G., Szolga R., Csóti N.

3 megjegyzés:

  1. Gratula mindenkinek! Nekem az tetszett a legjobban, ahogyan az elveszített labdák után rongyolt mindenki vissza. Fontos, hogy nem nagyon tudtak lekontrázni minket, pedig volt vagy 10 év fórjuk. Jövő héten is valami hasonlóra lesz szükség!

    VálaszTörlés
  2. Fura ez a sok dícséret mostanában, biztos minden rendben? :)

    VálaszTörlés