2013/01/10

Nem szerződtetjük Paulo Sousát

Portugál lapértesülések szerint távol áll a valóságtól, hogy Paulo Sousa a New York Red Bulls miatt hagyta el a Videotont, a szakember inkább az Aljas család kispadjára pályázik. Klubunk vezetése közleményben cáfolja az A Bola c. lap hasábjain megjelenteket.

"Az Aljas családnak nem áll szándékában szerződtetni Sousa urat, soha nem is fontolgatta ennek lehetőségét. Úgy érezzük, az utóbbi időszak eredményei alapján kiválóan beválik az edző nélküli modell a klubnál, ezen egyelőre nem tervezünk változtatni. Egyébként is egy esetben ültetnénk le valakit a kispadra, ha megtalálnánk a minden szempontból optimális jelöltet, ami teljességgel lehetetlen. Nem született még meg az az ember, aki magában hordozza Paulo Sousa filozofikus gondolatait, José Mourinho már-már kínos szerénységét, Sir Alex Ferguson pajkos ifjonti hevét, Arsene Wenger átigazolások terén mutatott éleslátását, Détári Lajos józan gondolatait, Mészöly Kálmán pedagógiai érzékét, José Antonio Camacho ápolt eleganciáját, a német kézilabda-pápa, Heiner Brand arcszőrzetét és az egykori orosz nőikézi-kapitány, Jevgenyij Trefilov angyali nyugalmát."

1 megjegyzés:

  1. Megbízható források szerint Miki erősen lobbizik Sousa ellen, akiről köztudott, hogy nem rajong az újságírókért. A csapatkapitány elmondása szerint így is elég sok fejpárbajt kell megvívnia a meccseken, nem hiányzik neki még egy....

    VálaszTörlés