2013/01/31

Drámai meccset húztunk be

Két vereség után visszatalált az Aljas család a győzelem ösvényére a bajnokságban, az U.F.B. elleni rangadón drámai körülmények között arattunk 4-3-as sikert.

A mérkőzés egészében látszott, hogy egy jó erőkből álló, ám nem verhetetlen ellenféllel van dolgunk. A találkozó nagyrészt kiegyenlített küzdelmet hozott, a két csapat közel azonos számban alakított ki helyzeteket az ellenfél kapuja előtt. Hiányérzetünk amiatt lehet, hogy sok ígéretes lehetőséget hiúsított meg egy-egy sikertelen megoldás a támadó harmadban, illetve a rivális figyelmetlenségeknek köszönhette találatait.

Háromszor egyenlített az U.F.B. egygólos vezetésünk után, a harmadik bekapott találat három perccel a vége előtt már kissé idegtépő volt. Akadt viszont még csavar a meccsben, több sebből vérző játékosunk a legvégén egy jobblábas lökettel a mi javunkra döntött.

A 4-3-as végeredmény még nem tekinthető teljesen hivatalosnak, hiszen az első tesztek Svarc mérkőzés közben leadott mintájában különböző tudatmódosító szereket mutattak ki. Reménykedve várjuk a B-próba eredményét.

A jövő héten pedig folytatás az alsóházban tanyázó FC Beverem ellen, amelynek helyezése csalóka. A saját szemünkkel győződhettünk meg róla a mérkőzésünk előtt, hogy Tenyész és társai jó csapatot alkotnak.

Aljas család - U.F.B. 4-3 (2-1)
Gsz.: Szamosközi G., Antal G., Csóti N., Szabó M.
Aljas: Molnár I. - Kívés L., Szabó M., Szamosközi G., Mihály A., Antal G., Csóti N.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése