2013/01/10

100

Harmadik mérkőzését is behúzta csapatunk a téli bajnokságban, a korábban szintén hibátlan Ostenditur Victoria ellen 3-2-re győztünk. Nem állítanánk, hogy kifújtuk az ellenfél orrát, mindenesetre az egy gól közte megint megvolt, ráadásul a klubtörténet 100. győzelmét ünnepelhettük!

Bár a kezdés előtt néhány perccel még fennállt a veszélye annak is, hogy az emberhátrányos játékot gyakorolhatjuk Benyó hiányában is, végül azért időben összeállt a legénység. Kiegyenlített játékkal kezdődött a mérkőzés, mint ahogyan gyakorlatilag végig ez volt jellemző a találkozó képére. Egy szép ellentámadás végén vezetést szereztünk, a rivális a szünet után egy szerencsés pontrúgással válaszolt. Imi megint védett egy-két nagyot (oxival is), a másik oldalon viszont mi is hibáztunk nagy helyzetet, így nem volt érdemtelen az újabb vezető gól. Gergő bombája után, másfél perccel a vége előtt megnyugodhattunk volna, de a játékvezető egy ritka hibájával szorossá tette a meccset.

Szerencsére ez a pontok elosztását nem befolyásolta. Fegyelmezett, de közepes teljesítménnyel húztuk be a meccset, így továbbra is menetelünk. A jövő héten minden eddiginél nehezebb feladat jön.

Ostenditur Victoria - Aljas család 2-3 (0-1)
Gsz.: Csóti N., Mihály A., Antal G. 
Aljas: Molnár I. - Kívés L., Szabó M., Szamosközi G., Mihály A., Antal G., Csóti N.

4 megjegyzés:

  1. Gratula!

    Csak az Aljas!!!

    VálaszTörlés
  2. Bár volt sok kihagyott helyzet, és egyéni hibák is (nyilván mindig lesznek is), szerintem végig mi irányítottuk a mérkőzést egy elég jó képességű csapat ellen, ezért - én úgy éreztem - az utóbbi idők legjobb teljesítménye volt a csapat részéről!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az biztos, hogy fegyelmezettségben meg tudatosságban jól néztünk ki. Szerintem sok volt a ki nem kényszerített hiba, meg feküdt is nekünk, hogy nem szellőléptű emberkékből álltak, de tényleg nem volt rossz.

      Törlés
  3. grat a csapatnak és persze Mikinek a cikkhez!
    mondjuk bennem messzemenőkig marad hiányérzet a teljesítményemmel kapcsolatban! szerintem minden téren (fegyelmezettség, koncentráció, tudatosság) játszottunk már jobban a szezonban is ennél... persze fogunk is, irány a dobogó!!! :)

    VálaszTörlés