2012/06/09

Tibi mindent visz

Pénteken este az Európa-bajnoksággal együtt az Aljas család tippjátéka megkezdődött, minden eddiginél több, összesen 12 versenyző hagyta el a startvonalat. Az alábbiakban az érdekesebb várakozásokból vázolunk fel párat.

Tibi viszi a prímet a szélsőségek terén, vezérdrukkerünk szerint nem kevesebb, mint 165 gól fog esni a tornán, ami ötösnél is jobb átlagos jelent (öngólból is ő várja a legtöbbet, ötöt). Csapunk a szánkra, de legyen igaza... A másik véglet ebben a tekintetben Jack, aki ennek a harmadára, 55 találatra számít – az első nap eseményei után ő kezdhet integetni ennek a három pontnak.

Az A csoport rajtjára alapozva több előzetesen viccesnek tűnő tipp is értelmet kaphat: Gergő 11, Maci és Hutch 10-10 piros lapot vésett be a tétlapra, ebből kettő máris megvan. Abban nagy az egyetértés a mérkőzők között, hogy két-három csata megy majd el a ráadásig, és bár senki nem merte megkockáztatni a franciák végső sikerét, hárman is behúzták ezüstérmesnek Riberyéket.

Ami Kassai Viktort illeti, hárman számítanak arra, hogy a magyar sípmester finálét fújhat, Maci és Pufi pedig egyenesen úgy gondolja, hogy a bíró rekordszámú meccset kap majd az UEFA-tól (ötöt).

Végezetül néhány szó a továbbjutókról: Gergő utolsó utáni percben befutott tippjeivel hozta a formáját, két olyan együttest is bevezényelt a nyolc közé, amit senki más. Portugália és Ukrajna és 13-asunktól kapta az egyetlen voksot. A Mini Eb eseményei egyetlen embert hatottak meg, Mikit, kizárólag ő bízik Írországban. Az A és a D jelű négyes befutói tekintetében elég nagy az összevisszaság a tippekben.

1 megjegyzés: