2012/06/08

Medve: Nem levezetni jöttem erre az Eb-re sem

Mint ismert, Medve barátunk komoly gondokkal szembesült, miután David Villa, állandó gólkirálya, egyben pontszállítója kidőlt a sorból. Bár a Barcelona klasszisa egész használható tippeket adott játékosunknak, ő nem hallgatott védence tanácsára.

- Mr. Villa, a bizalom töretlen, várom vissza, hogy a 2014-es Vb gólkirályának jelölésénél ne kelljen gondolkoznom - kezdte Brumi az Aljas Online megkeresésére, majd így folytatta: - Szerintem a francia Benzema most bizonyít válogatott szinten is, remélem a Sebhelyesarcú és Nasri remek labdákkal hozzásegítik a gólkirályi címhez. Torres egy góllal ugyan elmarad tőle, de ő a spanyolokat segíti majd a végső győzelemhez.

Ha lehet hinni a trendeknek, Miki és Jack is bizakodhat, ugyanis ők is a gallok labdarúgójának szavaztak bizalmat. A többiek között a legnépszerűbbek a holland Van Persie és a német Gomez lettek. Ami a végső győztest illeti, egyaránt négyen prognosztizálnak holland, német és spanyol aranyérmet.

Macitól azt is tudakoltuk, milyen érzés közellenségként kezdeni a tippjátékot.

- Élvezem! Sok sikert kívánok mindenkinek a tippversenyben, na persze azért csak finoman, módjával, hiszen nem levezetni jöttem erre az Eb-re sem – fenyegetőzött a recski Marchena.

3 megjegyzés:

  1. De jó képet sikerült találni az archívumban :)

    VálaszTörlés
  2. Broáf.... :))

    Szerintem az öltözőben kellett volna készíteni most, a gennygombóc kivakarásánál! :)

    VálaszTörlés
  3. Avvagyte gennygombóc :) Az vérhólyag volt ami elfakadt...

    VálaszTörlés