2012/06/20

Imi már megrendelte a negyeddöntők eredményét is

Véget értek a csoportmérkőzések az Európa-bajnokságon, az Aljas család tippversenye pedig a célegyenesbe fordult. Mivel ismét van egy ember a mezőnyben, aki folyamatosan szállítja a pontokat, nem kellett sokáig az új közellenséget keresni. Maci most szerényen meghúzódik a középmezőnyben, helyét a rajt-cél győzelmének alaposan megágyazó Imi vette át.

Jack arcátlan sorozata az eddigi utolsó játéknapon érte el csúcspontját, csatárunknak a magyar bírók hatalmas hibája is kellett a telitalálathoz az ukrán-angol meccsen. Az éllovas azonnal visszautasította a vádakat, amelyek szerint jó sznob módjára kilóra megvette volna Kassai Viktort és Vad II Istvánt.

- Negyeddöntőre vonatkozó tippjeimet már postáztam az UEFA végrehajtó bizottságának és a csapatoknak, a fiúk tudják, mi a dolguk – tette hozzá.

Imi ugyanakkor jobban tette volna, ha normálisan kitölti a tétlapot, az Aljas Online információi szerint ugyanis a versenybizottság fontolgatja, hogy formai okokra hivatkozva diszkvalifikálja.

"Az összes csoportmeccs esetén üresen maradt az egyik négyzet, így többféleképpen értelmezhetőek a tippek. Hogy egy példát mondjak, ha maradunk szigorúan a megadott adatoknál, a horvát-spanyol csatára például egyketted-semmi a megadott tipp, ami nyilván nulla pontot érne. A testület vizsgálja az ügyet, és hamarosan határozatot hoz" - áll a grémium közleményében.

Végezetül egy kis történeti visszatekintés. Négy évvel ezelőtt, ugyanebben a szakaszban így állt a tippverseny: Mackó 41, Miki 33, Gergő 31, Hutch 31, Pufi 30, Balu 27, Imi 24, Doyen 24, Norbó 22, Benyó 21, Furik úr 20.

3 megjegyzés:

  1. Azt hiszem, a történeti visszatekintés alapján megállapítható, hogy az egyenletes teljesítményt nyújtó versenyzőkből lesznek a családapák. :)

    VálaszTörlés
  2. Mindig meglátod a lényeget! :)

    VálaszTörlés
  3. Milyen jó észrevétel, Gábor! :))))

    De ez így van, nagyon kiegyensúlyozottak vagyunk! :)

    VálaszTörlés