2012/01/31

Megint egy nyolcas!

Története során először győzte le csapatunk az El Niño együttesét, a téli bajnokság keddi játéknapján 8-4-es eredmény született a felek között.

Az első félidő kiegyenlített játékot hozott, némi szerencsének is köszönhetően egygólos előnnyel zártuk a játékrészt. Fordulás után aztán kiválóan kezdtünk, és a lendületet meglovagolva pár perc alatt, zsinórban szerzett gólokkal eldöntöttük a pontok sorsát. A hajrában aztán kissé kiengedett a csapat, ennek pedig az lett az eredménye, hogy feljebb kapaszkodott a rivális.

Összességében győzelmünk a látottak alapján semmiképpen sem érdemtelen, azt viszont jegyezzük meg, hogyha Pufi nem véd bravúrral többször is, sokkal melegebb is lehetett volna a mérkőzés. Az ellenfél rendkívül peches volt, nekünk pedig több szép dolog is összejött - ez bizonyult döntőnek. Mezőnyben külön kiemelendő a két góllal és két előkészítéssel záró Imi valamint az NFL-es tackle-t is bemutató Balu kiváló játéka.

Aljas család - El Niño 8-4 (2-1)
Gsz.: Molnár I. (2), öngól (2), Szamosközi G. (2), Csóti N., Szabó M.
2 perces büntetés: Vass B.
Aljas: Letenovics-Nagy R. - Nagy B., Vass B., Kívés L., Szabó M., Szamosközi G., Mihály A., Csóti N., Molnár I.

További ismert eredmények: Kommédia - Májmedence 3-5, CSTB - Distinction 8-1.

5 megjegyzés:

  1. Gratula srácok. Jó kis meccs lehetett. De jó volna már egy kicsit futkározni.

    Üdv
    Zsóti a gályáról

    VálaszTörlés
  2. Szép volt skacok! Azért 6:1 után picit gyengült a védelem, mindenki tört előre, azért legközelebb erre jó lenne figyelni, még ha ennyivel vezetünk is...

    A védés tényleg jól ment, de ezt ilyen csapatban kell is, nehogy kispadra kerüljek! :)) Akkor jöttem bele igazán, amikor 1:1-nál kitoltam felső sarokra a lövést!

    Megérdemelt volt a győzelem, nekem is Imi játéka és erőszakossága, harciassága tetszett a legjobban! Szép volt, Jackie!

    VálaszTörlés
  3. Nagyon hiányzik a beszámolóból, hogy Kiállítva: Vass B. :D:D:D:D:

    VálaszTörlés
  4. hallod Maci, most akartam írni!!
    mindig kiírunk mindent (nagyon helyesen), pl sárga lapok, most nagyon hiányzik Vass büntetése :)

    én nagyon élveztem, jó kis meccs volt! nehezen lendültünk bele, pont mint múltkor, támadásban és védekezésben is akadtak gondok. de utána beindult a gépezet, abszolút Iminek köszönhetően.
    Pufinak igaza van, a végén nagyon mentünk előre, vitt mindenkit a lendület (korábban is volt már ilyen), erre figyelni kellene, nehogy baj legyen legközelebb!

    ja és Pufi kiemelése nagyon jogos, kibaszott jól védett!!! nálam az eddig látottak alapján a legjobban

    VálaszTörlés