2012/01/29

A mumus az ellenfél kedden

Az El Niño ellen lép pályára csapatunk kedden a téli bajnokságban. A párosítás ha nem is klasszikus, azért visszatekint némi múltra, emlékeink pedig nem éppen kellemesek.

Eddig háromszor találkozott egymással a két csapat, először 2010 áprilisában, a C ligában. A mérkőzést reális bajnoki reményekkel kezdtük, de azok nélkül fejeztük be... A zöldmezesek gyakorlatilag lefutballoztak minket a pályáról, 10-2-re kalapáltak el minket, elindítva a bandát a lejtőn, amely a középmezőnyben fejezte be a szezont úgy, hogy ezután már pontot sem szerzett.

Fél évre rá ismét összehozta a sors a feleket, sikerélményeink pedig igen hasonlóan gyérek voltak. Egy olyan meccsen kaptunk ki 4-1-re, amiben a látottak, a helyzetek alapján sokkal több volt.

2011 tavaszán - szintén a C ligában - minden adott volt egy revánshoz, mégsem jött össze a siker. Ellenfelünk pályán elért győzelem nélkül fejezte be az idényt, de tőlünk azért elcsent egy pontot úgy, hogy az egyenlítést az utolsó előtti percben hozta össze. Sovány vigasz lehet, hogy akkor megcsíptük a dobogót, egyben feljutást érő helyet a végén.

Most ugyanazokkal a gonddal küzd az El Niño, mint mi: a sorsolással. Az együttes helyezése csalóka, hiszen az élmezőnyhöz tartozó csapatokkal futott kizárólag össze. Kedden nyilván a zöld-fehérek is szeretnék megszerezni első pontjaikat, ezt illene megakadályozni.

Van miért törleszteni, úgyhogy igyekezzünk a jobbik, pörgősebbik arcunkat előhúzni. A találkozó 20.45-kor kezdődik, a belépés kivételesen ingyenes. Hajrá, Aljas!

2 megjegyzés:

  1. Egy kis kiegészítés: a két gárda 2010 őszén is összefutott, akkor 4-1 lett ide.
    Üdv,

    El nino

    VálaszTörlés
  2. Tényleg!! Arra már nem is emlékeztem! Kösz!

    VálaszTörlés