2012/01/11

Miki ilyen impotens még soha nem volt

Öt bajnoki meccs, nulla gól. Nem éppen veretes mérleg, ráadásul a tulajdonossal, Mikivel még csak hasonló sem fordult elő Aljas családban eltöltött pályafutása során. Eddig a negatív csúcs házi gólkirályunk esetében három egymást követő eredménytelen mérkőzés volt: 2005 tavaszán (mikor volt már, atyaég...) egy Jean-Baptiste elleni 0-0, egy Papírkutyák elleni 3-2 és egy KVMK elleni 1-2 alkalmával maradt csendben a balos - még a Közgáz Liga IV. osztályában.

Még 2009 tavaszán is csak négy Aljas bajnoki ment le Szabó-találat nélkül úgy, hogy az említett csaták közül hármat is sérülés miatt kihagyott ki 14-esünk.

- Valóban már kezd zavarni a dolog - kezdte Miki az Aljas Online-nak. - Az lenne a feladatom, hogy gólokkal is segítsem a csapatot, így komoly hiányérzetem van. Sajnos az utóbbi időben elég impotens vagyok a kapu előtt, a helyzeteim megvoltak, de mindig rossz megoldást választottam. Meggyőződésem, hogy jobban fekszik nekem az a hátravontabb szerepkör, amit az utóbbi hetekben betöltöttem. Ez azzal jár, hogy egy picit kevesebbszer érek oda a kapu elé, viszont a csapatjáték talán javulóban van. Igyekszem javítani az erőnlétemen, akkor szerintem hatékonyabb tudnék lenni a második vonalból is. Mindenesetre bízom benne, hogy hamarosan azért jönnek majd a gólok, ha pedig tovább lépegetünk előre összjátékban, akkor az egész csapat sokkal eredményesebb lesz.

Csapatunk jövő kedden lép pályára legközelebb, az ellenfél a FöldturkÁszok legénysége lesz. A csata 20 órakor kezdődik.

6 megjegyzés:

  1. Ha legközelebb gólt szerzel, mennek a kérdések e-mailben. :)

    VálaszTörlés
  2. Akkor még várok pár meccset! :) Majd tavasszal ontom őket, amikor igazi tét lesz!

    VálaszTörlés
  3. Jé, megújult a komment felület. Fejlődik az Aljas Online, kérem szépen!

    VálaszTörlés
  4. A címe tetszik, és igaz is! :)))
    Amúgy az szánalmas, hogy Norbó áll a második helyen, előzzük már meg, Mike! :)

    Ez az új narancssárga kommentszín pedig gyász!!!

    VálaszTörlés
  5. Na most már fehér. Csak sajnos így a címek feletti dátum is az lett. Az mindig ugyanolyan.

    VálaszTörlés
  6. Nem csak a pályán, a melóban is! D.G.

    VálaszTörlés