2012/01/10

Pontmentés vészkapussal

Fordulatos, mozgalmas mérkőzést játszott az Aljas család a Májmedence ellen a téli bajnokságban, a 3-3-as döntetlen megfelel a játék képének.

Az ellenfél kezdett jobban, vezetést viszont mi szereztünk Norbó szemfülességének köszönhetően. Ezt követően érkezett a megérdemelt egyenlítés, majd sajnálatos módon egy olyan fázis, amikor mi nyomtunk, de a helyzetek kimaradtak. Egy figyelmetlenséget kihasználva a Máj vonult előnnyel a szünetre.

Fordulás után gyors gólváltást produkáltak a csapatok, így a hajrát úgy kezdtük meg, hogy minimális hátrányban voltunk. A klubtörténet során először jött a vészkapus, az öt a négy elleni támadások pedig eredményre vezettek, Maci belőtt labdája pattant szerencsésen a hálóba.

Összességében a rengeteg, több meccsre való kihagyott helyzet, valamint a kapott, igencsak elkerülhető gólok miatt bosszankodhatunk, a végsőkig kitartó küzdőszellem, és a visszahozott egy pont ellenben mindenképpen pozitívum.

Aljas család - Májmedence 3-3 (1-2)
Gsz.: Csóti N., Szamosközi G., Kívés L.
Aljas: Letenovics-Nagy R. - Szabó M., Kívés L., Nagy B., Szamosközi G., Mihály A., Antal G., Csóti N.

További ismert eredmény: CSTB - Kommédia 12-1.

2 megjegyzés:

  1. Nagyon idegtépő volt a rengeteg helyzet kimaradása, szerintem bőven nyerhettünk volna, de így se sopánkodjunk, legalább megvan az első pont, a vészkapus ötlet pedig brilliáns volt, jövő héten szerintem már nem is jövök! :))

    VálaszTörlés
  2. Így van, nincsen gond a meccsel. Szerintem lassan azért lépegetünk előre támadásban, ez örömteli!

    VálaszTörlés