2010/09/11

Terepszemle: Ilyen az új helyszín!

Sajnálattal tudatjuk minden Aljas családtaggal, hogy a gárda kénytelen lesz elhagyni a BEAC-pályát, miután az nem szerepel az ősszel a választható helyszínek között. Azért aggodalomra nincsen komolyabb ok, de erről majd később...

Szóval a BEAC hiányában három pályán zajlanak majd a harmadik vonal küzdelmei, ezek közül kettő műfüves egy pedig kedvenc arénánkhoz hasonlóan bitumen borítású. Mivel nem elhanyagolható szempont, hogy ne kelljen minden bajnoki fordulóban a halál f*szára kiutazni, a vezetőség a gazdagréti és a csepeli lehetőséggel szemben az új "stadiont", a KAG-pályát jelölte meg a nevezési lapon.

Miután az arénáról mindössze annyit lehetett tudni, a BEAC közvetlen közelében található, az Aljas Online tudósítója a nyakába vette a várost és terepszemlét tartott. Az eredmény kielégítő: nem dühöngővel, normál méretű placcal lesz dolgunk, a körülmények kulturáltnak tűnnek. A játéktér a Kürt Alapítványi Gimnáziumhoz tartozik, és a Bogdánfy út panelházai között bújik meg, tehát a megszokott csehó vagy akár az öltöző (amennyiben szükség lenne rá) abszolút elérhető közelségben van, szinte rövidebb a távolság, mint amit eddig meg kellett tenni. A pálya méretével sem lehet gond, a keretben található kéttüdejű játékosok kedvükre cikázhatnak majd rajta.

A szokásos bajnokság előtti megbeszélés időpontja szeptember 15. (szerda), 18 óra, itt kell becsengetni majd a 20 ezres nevezési díjat. Az ellenfelek kilétére is akkor derül fény.

5 megjegyzés: