2010/09/18

"Az Aljas elleni meccs a legfontosabb"

Körvonalazódik egy igazi presztízscsata az őszi szezonban, holott az érintett ellenfelet nem is ismerjük. A jelek szerint a Rapid Tiplit kissé felpaprikázta, hogy megemlítettük, a zöld asztalnál maradtak bent a harmadik vonalban, honlapjuk tanúsága szerint kettőzött erővel készülnek ellenünk.

"Ezek után kétségtelenül az ellenük való meccs lesz a legfontosabb a számunkra, hogy megmutassuk nekik, hogy igenis helyünk van a C ligában" - olvasható a rapidtipli.sharq.hu oldalon.

A csata időpontja egyelőre nem ismert, mindenesetre remélhetőleg jó hangulatú, éles meccset vív a két fél! Persze, először még fókuszáljunk a keddi nyitómeccsre (EDSK, 21.15)!

9 megjegyzés:

  1. ez nem felpaprikázás Ti, hanem szimplán bunkók voltatok... milyen jogon állapítotok meg ilyet hogy kinek van helye és kinek nincs a ligába? Győzzétek le őket ne a szavakkal dobálózzatok!

    VálaszTörlés
  2. mi nem éreztük bunkónak...nem is írtunk mi se bunkón róluk

    VálaszTörlés
  3. kedves bunkózó!

    bár én a csapat tagjaként nem vagyok képbe a liga történéseivel kapcsolatban, értelmes emberként az értő olvasás azért megy!

    tehát a vitatott mondat, "elért eredmények alapján nem lehetne tagja ősszel a C ligának", egy ténymegállapít. semmiképp nem vélemény, se nem kritika, pusztán megállapítás (igaz/hamis)!!

    VálaszTörlés
  4. a félreértések elkerülése végett tudtommal nem Rapid játékos bunkózott (legfeljebb egy magas vérmérsékletű szurkoló, amiből sajnos nincs egy se)
    Üdv: Rapid Tipli

    VálaszTörlés
  5. Oké! Mi pedig semmiképpen nem bántásnak szántuk!

    Kedves Névtelen kritikus: az ötlet kiváló, igyekszünk nyerni!

    VálaszTörlés
  6. Norbó! Ki mondta, hogy értelmes vagy? :)

    VálaszTörlés
  7. Anyukám, de szerinte Te is szép vagy! :)

    VálaszTörlés
  8. Legalább az ízlése jó! :)

    VálaszTörlés