2010/09/17

Megvannak az ellenfelek!

Elkészült a 2010 őszi bajnokság csoportbeosztása, az Aljas HFC-nek erős ligában kell helytállnia. A riválisok a következők: Egyetértés DSK, El Niño, Erő Bá D, Galmácsi Tábor, Holland Lovasok, L.É.C., Rapid Tipli, Söry, Statikus Gumirugók, Szabolcsi Elixír.

Összességében annyit, hogy papíron mi vagyunk a csoport egyik leggyengébb csapata, így minden mérkőzésen hihetetlenül koncentráltan kell futballoznunk. Jó pár olyan alakulat van az ellenfelek között, amellyel szemben bőven akad törleszteni valónk. Kezdjük például az El Niñóval, amely egy tízest gurított nekünk legutóbb, de beillik a sorba az Egyetértés DSK is, amely végleg eloszlatta a feljutásról szőtt álmainkat. A Holland Lovasok is legyőztek minket egy éve egy ki-ki meccsen, és a Söry ellen is fontos két pontot buktunk be. Azért akadnak pozitív élmények is. A Gumirugókat kétszer is megvertük (ráadásul mindkétszer hátrányból, 3-1-re), a Galmácsi is behódolt nekünk, de a korábban még sokkal szedett-vedettebb L.É.C. is kapott már sima zakót tőlünk.

A Rapid Tipli a pályán elért eredmények alapján nem lehetne tagja ősszel a C ligának, a Szabolcsi Elixír viszont élgárda volt egy másik csoportban, hasonlatosan az Erő Bá D együtteséhez, amelynek egyik elődjét, az original, akkor még első osztályú Erő Bát a kupában búcsúztattuk.

"Ez egy nagyon kiegyensúlyozott csoport lesz. Talán az Aljas, El Nino, Erő Bá D, Szabolcsi Elixír csapatokat nevezhetjük favoritnak, persze ezt sosem szoktam eltalálni. A nagyobb harc a kiesés elkerüléséért fog menni. Nem tudnám most egyik csapatra sem mondani, hogy biztos kieső jelölt" - írja az esélyekről a Statikusok honlapja. Azért mi maradjunk a földön, először bizonyítsuk azt, hogy focizni is tudunk valamennyire, nem csak rugdosódni.

Fel kell tehát kötni a gatyeszt, izgalmas, kemény meccsekre van kilátás! Egyelőre a program még nem ismert. Kíváncsian várjuk, ki lesz az első ellenfelünk!

3 megjegyzés:

  1. Nos nem kell tovább várni: az Egyetértéssel kezdünk. Vissza kell vágni! http://eltefoci.atw.hu/

    VálaszTörlés