2009/10/27

Töfi: "Kimenni pálya, megnyerni mérkőzés" - ezt ötször

Norbó - vagy, ha úgy tetszik, "Töfi, a röfi" - igen komoly elvárásokat fogalmazott meg az ősz hátralévő részével kapcsolatban: ötből ötször kell győzni, hogy esély legyen a Kisvakond nagy terveinek megvalósítására.
Milyennek értékeled a szezon eddigi részét?
- 5 meccs, ebből 2 győzelem, 2 vereség, és egy x. Mind a kétszer jobb csapattól kaptunk ki, viszont az Arany elleni döntetlen fájó. Ellenben ha belegondolunk abba, hogy korábban is győztünk le, nem is kevés alkalommal, jobb csapatokat, annak két üzenete lehet. Nagyobb szívvel, akarással győzhettünk volna többször is az idei szezonban, viszont még a fele hátra van, és játszunk meg 2 előttünk tanyázó csapattal. Egyszerű ez nagyon, odatesszük magunkat, és feljutunk! Magammal és a csapattal szemben ez az elvárasom!
És saját magad teljesítményét?
- Csak a szokásos, több gólt várok magamtól. Több helyzetet kellene önállóan kialakítanom, és a kihasználáson is van mit javítanom. Talán a harciassággal elégedett lehetek, de meccsenként hullámzik a teljesítményem ebből a szempontból is. Ami jó hír, jövő hétfőn lehet mindenen javítani!
A szezon előtt a dobogót tűztük ki sokan célként. Meglehet? Miben kell javulni ehhez?
- Pontosabban a feljutást, legalábbis én. A másodosztályból való kiesés nagy csalódás volt számomra, bár azt belátom, hogy többször nem voltunk partiban az elmúlt szezonban. Szeretnék visszatérni, és javítani a másodosztályban. A dobogó meglehet, hogy klasszikussal válaszoljak: "fel kell menni pálya, meg kell nyerni mérkőzés!" Na ezt ötször zsinórban. A javulásra korábban utaltam: szív és akarat!
Számodra kiemelten fontos lesz a Holland Lovasok elleni csata. Mire számítasz?
- Természetesen nagyon várom a Holland Lovasok elleni összecsapást, nagyon szimpatikus csapat. A szimpátia a névválasztásukból következik, nagyon eredeti az elnevezés. Azért remélem, hogy kedvenc játékukat nem mutatják be meccs előtt, meccs után pedig nem lesz hozzá kedvük! A továbbiakban javasolni fogom a vezetőség felé, hogy változtassunk klubnevet, ötleteim: Holland Kemence FC, Mérges Sárkány FC.

Fotó: SuperJeanette

1 megjegyzés:

  1. Hmmm, jó interjú, Pocak....:) A Houdini FC-t és a Hajléktalan pulykázókat viszont még felvethetted volna új csapanévnek...:)))

    VálaszTörlés